Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pri 6 m ne mara več mleka... 12.9.2005 22:42:01
|
|
|
|
Piškotka~
|
Vrtnica777 kaj pa vi potem jeste ? Mi se dojimo pa sadje pa skutke pa kosilo ampak zjutraj in zvečer obvezno mleko.
|
|
|
|
pri 6 m ne mara več mleka... 12.9.2005 22:50:58
|
|
|
|
vrtnica777
|
mi se ne dojimo že skoraj od začetka ker ni blo.... zjutraj in zvečer smo do 14 dni nazaj obvezno jedli mleko , sedaj pa ga kar naenkrat noče več, se mi smeje in grize cuc (imamo že tri zobke ) čez dan mu dajem sadje, skutke, mlečni zdrob, mlečni gres s sadjem, piškoti, banano, ima ful rad le mleko mu ne gre, počasi mu dajem tudi meso, rada bi videla da bi zjjutraj in zvečer pil mleko pa ne gre...
|
|
|
|
pri 6 m ne mara več mleka... 13.9.2005 6:48:23
|
|
|
|
Marogica
|
Vrtnica777, takšen je bil naš ta večji. Kupila sem tri različna adaptirana mleka, pa jih ni hotel, svojega pa na žalost nisem več imela. Meni je pediatrinja predlagala, naj mu v mleko zmešan razne kaščice (keksolino, grisolino...) Ko sem to naredila, ni bilo problema in jutranji ter večerni obrok sta bila "rešena".
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?