fuzzy
|
Mi smo stari približno 2 meseca in pol in se tudi ne dojimo na tri ure. Včasih se dojimo na uro in pol, včasih na dve, ... Prilagajam se , pa je. Saj je kriza, kadar mi začne kdo soliti pamet, da narobe delam ali pa ko kaj preberem in se počutim malo krivo, ampak se opomnim, da tudi jaz ne jem 'na uro'. Me pa zanima, ali dojite v javnosti in kako to sprejema okolica. V tisti uri, ki mi ostane med dvema dojenjema, še do mesta in nazaj ne pridem, zato vedno dojim tam, kjer smo, ko jo zagrabi lakota. Sploh v mestu smo se kar navadili na en lokalček, kjer so zunaj mize, pa senčka, pa še miški paše, da se okoli nje dogaja, saj jo očitno ravno to uspava. Še nikoli nismo imeli kake slabe izkušnje, pa tudi če kdo opazi, da dojim (vse skupaj opravim zelo diskretno), se običajno vsak nasmehne. Potem pa sem v eni debatu tule danes prebrala, kako se zdi to nekaterim neprimerno. Me je skoraj na rit vrglo. Ali naj bi dojile na wc-jih? Ali pa je bolje, da ostanemo kar doma, da ne bi slučajno kdo ponesreči med dojenjem zagledal rob modrca? Zadnjič mi je bilo prav fino, ko sem bila zunaj s prijateljico in sva obe dojili. Ena starejša gospa je celo prišla zraven, in ko je videla, da dojiva, komentirala kako sta pridni in jesta, da bosta veliki.
|