|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri 10 mes premali za hojico
19.10.2005 0:26:51   
Urška*
Ojla!

Kupila sma hojico, jo sestavima, dam Žana noter, in glej user posted image .... višina nastavljena na najnižje, pa seže s prstki komaj do tal! Hojica pa ima 5 nastavljivih višin! Je od PegPerego!

Ima katere še takšne izkušnje, ali je Žan res tako mali?user posted image  Ali so hojica ralične ali je vse isti šmorn?

Pri 9 mesecih je meril 67cm.

pa pa

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pri 10 mes premali za hojico
19.10.2005 7:54:49   
rainbow
Halo!

Hojico pravzaprav dandanes odsvetujejo. Tak da ga mogoče daš par minut noter. Glede velikosti ti ne znam svetovat.

lp

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 8:18:18   
Anonimen
Uhm... to je zdaj že tretji post po vrsti, ko komu solim pamet. user posted image
Tako kot je zapisala rainbow, hojice vsi nevrofizioterapevti odsvetujejo, ker razvija napačen vzorec hoje.
Tako da je najboljše, da jo uporabiš kot podstavek za rože ... user posted image

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2005 8:31:27   
corfu
Kaj sta vidve nepismene?user posted image  Sprašuje o VIŠINI hojice in ne o njeni škodljivosti.

To mal čudno....a nižje pa ni možno. Moj ima 71 sm pa nima nobenih težav, s tem da smo jo medtem že dvignili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2005 9:32:41   
Anonimen
Menda je tvoj malo maliuser posted image nevem no...mi smo za krst dobili od giordanija hojico in bi že zdaj lahko bil v njej glede na velkost..mogoče pa so še od peg perega malo večjeuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 10:12:06   
jazz
Meni so jo tudi odsvetovali, pa sem rekla eh, kaj bo to, ga bom res dala malo notri. Pa veš da sem jo ukinila! Preden sem ga dala notri se je postavljal na stopala in potem se je tako polenil v nogicah, ko se je samo malo odrival, da sploh ni hotel več stopiti na noge. V glavnem nimam je več itak pa ni priporočljiva če hodi samo po prstkih!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2005 10:40:45   
NIN@
Če bi bile hojice res tako škodljive jih nebi prodajali (že imajo licenco)!! No pa sej nema veze! Moj mali je v hojici in mi imamo kar dve eno pri  babici eno pa doma. Obe dve sta nastavljivi po višini in obe dve bosta mu kmalu premali ker se fant preveč dviguje in skače. Pomoje nisi dobr višino nastavila še enkrat vse skup premontiri!! Pa bo Ker take razlike v višini otrk pa zihr ni!!

Lp
nin@

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2005 12:10:02   
BARBARA R.
Morda bi se jo pa dalo zamenjati? Mi smo imeli Brevi, in ni bilo nobenih težav. Pri 10 mesecih je bila nastavljena na drugo višino.

IN TA 100.-Č ZA VSE NASPROTNIKE HOJICE; Naša Kristina je z njeno pomočjo dojela za kaj ima noge in takrat se je šele začela postavljati pokonci.Za veliko noč jo je dobila, meseca maja se je splazila, junija pa shodila!!!!!!!! Pred tem nevrofizioterapija celih 7 mesecev ni pomagala NIČ.

user posted image  

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2005 12:34:10   
darja72
Hojice nismo uporabljali in če bi jo slučajno dobili za darilo, bi jo vrnili. Itak mislim, da otrokom priskrbimo preveč vsemogoče krame samo, da je mir pred njimi. In hojica je po moje ena izmed prvih v tej skupini. Deco daš not pa maš mir. Nej laufa sem ter tja, tud, če si glavo razbije sam, da je mir. Matr, tale hojca me zmerej zarkur.
lp

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2005 13:21:11   
* Mateja *
Verjetno je tvoj bebjo mal nižji, ker moj Nejc ima pri korigiranih 9 mesecih 75 cm in mu je hojca prav samo na najvišji stopnji. 
Nejc je kar rad v njej, to pomeni največ 15 min, pol je fertikuser posted image . Rad se igra s tistimi igračkami in še lahko se premika. Pomoje,če je sam en čas notri ne more škodit.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2005 15:05:33   
Urška*
Ja, vem da pediatri odsvetujejo uporabo hojice! Mi smo se odločili da jo bomo uporabljali! Pa ne zato, da bi imela mir pred otrokom! Tako kot si napisala darja72!user posted image  Ta pripomba se mi zdi nevmesna! Se pravi da tvoj otrok nima nobene "krame", kot si to poimenovala ti! No, moj jo bo imel!!! Me prav zanima kako preživite dan!user posted image

Aja, hojice se 100% ne da nastavit na nižji položaj! Očitno je moj mišek bolj med malimi! Je po mami!user posted image
Je moj dragi uspel nekaj naštimat, da bo imel še eno stopnjo nižje kot pa je dejansko.user posted image  

Zdaj pa imam eno veliko prošnjo, če bi bila katera tako dobra in slikala svojegauser posted image  v hojici, da jaz vidim kako more imet v bistvu nogice. Vem da more bit celi podplat na tleh, vendar pri nas to ne uspe. Ali ima pokrčene nogice, ali pa komaj seže do tal.
Če ne bo tako kot mora bit, jo pošljem nazaj in kupim katero drugo.

No, punce hvala vsem za odgovore!

kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2005 16:17:41   
Anonimen
V bistvu mora biti otrok v hojici tako, da so kolena pokrčena. Če želi naprej, mora vstati, torej iztegniti noge, in hoditi. Na ta način je verjetnost, da bo hodil po prstih, manjša ali celo nična.

Glede na tvoj opis se mi zdi, da bo taka hojica otroka še bolj spodbudila k hoji po prstih.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2005 22:37:35   
Urška*
Ja, saj Selena! Sem napisala da ima pokrčene noge. No, mogoče bi se pa mogla  bolje izrazit....da ima pokrčena kolena! No, se pravi da je to pravi položaj!

Hvala!!!user posted image

kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2005 8:57:25   
viv_
Mi smo imeli hojico od 6 do 9 mesecev, pa smo regulirali višino. Meni je bila hojica zakon, tamala je pa tudi maksimalno uživala v njej. Višino si pa lahko nastavljal po želji.

Joj, a veste kako nevarna je vožnja z avtom? Veste koliko je nesreč????

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2005 8:58:03   
viv_
Aja, še to... Shodila je pri 9 mesecih, hodi pa povsem normalno (jo je na zadnjem sistematskem zdravnica pregledala).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2005 10:18:57   
A-N-J-A
Samo to sem hotla napisat,naša češpla je bila  pri 4m velika 68cm.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2005 10:26:55   
piščanc
hihi, naš je pa pri skoraj 9 mesecih velik 66 cm. Hojico smo sprobali pri babici in mu je najnižja nastavitev že prenizko. Tko, da ne vem kakšna velikanska hojica je tvoja.

viv, že pri 9 mesecih je shodila - uau, se sploh ne morem predstavljati da bi naš vražiček že kmalu hodil.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?