|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri šestih mesecih
24.2.2005 16:58:36   
arijana..
Verjetno je ta tema že bila x-krat obdelana pa vendar me zanima, kako je pri vaših s težo, višino in razvojem v tem obdobju.
Mi sodimo v lahko kategorijo, saj merimo 70 cm, tehtamo pa le 6800g. Mala je pravi suhec, zelo neješča( zdaj nam še do dojke ni več), dodajam ji malo sadja in zelenjave. Je pa že sedaj pravi migec in v posvetovalnici nam je bilo rečeno, da bo zrasla v zelo zahtevno malčico, ki bo rabla ogromno pozornosti.

Lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pri šestih mesecih
24.2.2005 18:21:47   
Pi-kica 1
Nikjer ne vidim, koliko je stara... :zmeden:

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pri šestih mesecih
24.2.2005 18:25:33   
Pi-kica 1
Aja, pardon, komaj zdaj sem zagledala naslov. Ti pajaz ne bom mogla pomagat, smo stari komaj tri mesece.

Pa lep pozdrav!

Pi-kica

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pri šestih mesecih
24.2.2005 18:59:02   
Maxica
Mi smo pa v težki kategoriji:)--71cm in 9kg. Ampak zdravnica nič ne teži, ker sva dojena. Drugače pa poooočaaaaasiiiii uvajava zelenjavno kosilo, sadno malico in "rižolinasto" večerjo. Če te še kaj zanima, pa kr vprašaj.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   pri šestih mesecih
24.2.2005 19:04:27   
ZARA
oj...
Zara je imela pri 6 mes 67cm in 7090g,zdej pri 9.5mes ma 74 in 7800g,tko da pomoje ni panike!!
Eni so pac manj knedelcki,jst sem se ze nehala (skorej) sekirat!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   pri šestih mesecih
24.2.2005 19:32:09   
taj2004
Mi smo bili prav danes v posvetovalnici Taj ima 5 mesecev in 19 dni .Tehta 6.915 kg. Visina pa 72.5.:bravo::bravo:

LP Petra:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   pri šestih mesecih
24.2.2005 20:19:57   
arijana..
Saj se s težo niti ne obremenjujem, ker iz meseca v mesec napreduje. Zanima me kako je pri vas s sedenjem, obračanjem... Pa s katerimi igračami jih zamotite. Ana se vsake stvari hitro naveliča, najljubše ji je, če je okoli nje polno ljudi.

Lp.:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   pri šestih mesecih
24.2.2005 20:51:00   
Blink1
arijana

pri nas je enako...milijon igač...vsaka za 3 sekunde. tista ki ji je bolj zanimiva hitro odleti izven njenega dosega, potem pa vik in krik. Če je kdo na obisku je mir!

Neja sedi in poskakuje na zadnji plati, tako da včasih čofne naprej:zmeden: Plazi še ne. Obrne se s hrbta na trebuh in obratno...

Pri točno šestih mesecih je imela 67 cm in 7850 g. je pa bolj buckasta, ja:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   pri šestih mesecih
24.2.2005 21:22:23   
kiki.l
Zigi ima pri 6,5 65 in 7770. Smo bili pred tremi
dnevi pri zdravniku. :(( Zadnje cepljenje. Pa se mi ne zdi debela, le malce bolj okrogla lička ma. Ko bo shodila, bo vse pobralo, ker že zdaj miga pa miga.

Pred dvemi dnevi je pričela samostojno sedet in zdaj je vse super, sedi in sedi in sedi, no vmes se je treba stegnit po kakšno igračo. Drugače pa je glavna zabava plesanje in premetavanje po rokah, takrat se reži ko počen maček, kot bi rekla moja babica,:):):):):):):):):):):)

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?