|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prišla je...
25.7.2006 7:37:54   
ancka1
Prišla je težko nepričakovana...
user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa glede na odgovore iz spodnje teme "Kako dolgo..." še nimam pravice preveč sitnarit. Čeprav razočaranje in žalost kar ne gresta stran!!!
Po drugi strani pa punce, ki ste že res dolgo v tem začaranem krogu, spoštujem vašo vztrajnost! Po pravici povem, da ne vem če bi jo jaz zmogla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prišla je...
25.7.2006 8:04:30   
saša80
ja ančka1  težko je to čakanje, tut sama  sem razmišljala isto kot ti..zdaj sem pa že tako daleč in še vedno nisem obupala..pridejo trenutki, ko bi človek vrgel puško v koruzu , ampak  vse te preizkave ti dajo novo upanje , prav napolnijo ti baterije

želim pa tebi in ostalim, da bo na testu čimprejuser posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2006 10:02:06   
daisy
ančka1, žal mi je, da ni ratalo. Vem, kako se počutiš. Sama sem čisto na tleh, ko pride user posted image , ko pa se poslavlja, pa spet dobim neko upanje, da mogoče v tem mesecu pa bo! Vendar kaj, ko meseci tečejo....

Jaz jo tudi nepričakujem v teh dneh, vendar se mi zdi, da se user posted image že pripravlja!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2006 11:04:27   
zaljubljena23
Punce sočustvujem z vami, žal mi je za tiste, ki jih je ta mesec obiskala M, vesela pa sem za tiste, ki so/bodo ugledale user posted image user posted image .
Ancka1 le pogumno naprej in bodi čim bolj sproščena in neobremenjena in boš videla, ko boš najmanj pričakovala boš postala user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2006 1:39:59   
lu155
user posted image saj bo!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2006 7:05:29   
meeryana
Seveda bo punce. Vedite, da bo, ko bo čas za to. Je pa res grozno, vsaj za trenutek, vsakič, ko dobimo user posted image . Čeprav imam v glavi pošlihtano glede tega in ne paničarim preveč, je vedno prisoten čuden občutek žalosti in tesnobe. Ampak samo, ko jo dobim, potem me mine in se veselim novega meseca. In že 3 leta tako.

LP
Muser posted image

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2006 9:14:52   
kapica
Punce ne obupat! Seveda so temni trenutki, ampak za vsako posije enkrat soncek !

Veliko srece zelim vsem nam!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2006 14:31:51   
iwa
Tako bejbe, kr pozitivne mormo bit in na lepe stvari mislit! Tud za nas bo prišel tisti pravi trenutek, kar pogumno!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?