|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pričakovanje od vtrca
19.11.2006 13:55:55   
bejbi
Zanima me kakšne izkušnje imate z vrtcem v Žalcu in z vzgojiteljicami. Sama kolebam kam vpisati svoja otroka, v Žalec ali Celje.
Kaj sploh pričakujete od vrtca?

mami
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pričakovanje od vtrca
19.11.2006 14:29:26   
Gordana-3
mi imamo našo pupo v celju na lavi. stara je 2,5 leti in je že drugo leto v vrtcu. jaz lahko ta vrtec samo pohvalim. tako vzgojiteljice, pomočnico, hrano v vrtcu, dejavnosti .... vse, vse, vse. vrtca v žalcu ne poznam, vem edino to, da recimo niso dajali plenic (si jih moral prinesti sam), čeprav je bila ekonomska cena vrtca višja, kot v celju (tako je bilo vsaj lani, za letos ne vem).

(odgovor članu bejbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2006 23:11:29   
usa
mi imamo pa našo pupo v Žalskem vrtcu.Smo zadovoljni ampak plenice pa res moramo prinašati sami,kar meni res ni všeč.Ampak bo že.Sin je bil pa nekaj časa v Celjskem vrtcu in sem bila zelo nezadovoljna,ko je pa prišel v Žalec smo bili pa zelo zadovoljni.Tako da jaz zaenkrat nimam slabih izkušenj z Žalcem.user posted image user posted image
lp

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

(odgovor članu bejbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2006 22:51:52   
bejbi
Usa, če te smem vprašati, kako pa si zadovoljna z vzgojiteljicami tam?

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?