|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prhljaj :-(
20.3.2005 20:17:10   
pika74
Opazila sem, da se mi je pojavil prhljaj...:(

Imate kakšno idejo, kako naj se ga znebim?

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.3.2005 20:19:31   
ZARA
kupi sampon za prhljaj :)- 8)...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2005 20:22:12   
pika74
Nikol ga nism mela (prhljaja) in zadnje čase uporabljam Pantene. Zdej bom pa mogla kšnga extra najdit al pa čelado nabavt 8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2005 20:25:11   
ZARA
...mal zavij v kaksno lekarno,mogoce majo tam kej pametnega...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2005 20:26:51   
NENAJANI
skensli gele, pene, lake itd. To povzroča prhljaj, ker izsuši lasišče. V lekarni kupi šampon, nikakor ne uporabljaj Head&Sholders, ker je preveč agresiven!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2005 20:27:47   
ZARA
:hudicek: Head&shouders SUX!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2005 20:28:32   
NENAJANI
Zara, se strinjam s teboj!!!!!!!:zmeden:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2005 20:30:45   
neja
Kupi v lekarni Dercos od Vichy-ja. Jaz mislim, da boš zadovoljna :)LP

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2005 20:31:16   
pika74
Ja NENAJANI, to bo to. Prej sm uporabljala lak (sam spredi mičkn), pol sm to nehala in začela gel, ker se mi je zdel manj agresiven. Zdej bom pa bolj natur polizana:)-:)-. Pa pomoje bom mogla še fen skenslat.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2005 20:31:57   
frutka_
Pika odvisno od tvojih las kakšen šampon potrebuješ. Jaz imam dolge lase, suhe in mastne pri lasišču. Moj frizer mi je priporočil Kerastase šampon, ki pa mi je od vseh mogočih in nemogočih edini pomagal!

Sicer je dražji ampak je kot ena emulzija, zelo gost in čisto malo ga pikneš na dlan pa se fajn speni-

Gotovo ti bo frizer znal pomagati!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2005 20:33:17   
ZARA
...ja fen itak,prec z njim
Jst nikol nimam prhljaja...se ne feniram...razn,kadar sem fest zivcna se mi odlup vrhnja plast lasisca :)-:)-...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2005 20:34:01   
Gina
Prhljaj lahko pride tudi od živcev:zmeden2:

Jaz sem imela eno obdobje, ko sem ga imela, pa sem kupila eno stvar od niveje, za nanest na lase po umivanju in je pomagalo. So imeli tudi pri nas v mercatorju. V taki škatlici kot kreme. Se potem samo spere. Meni je pomagalo.:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2005 20:38:21   
pika74
frutka jst mam podobn kot ti. Dolge lase, suhe in mastne pri lasišču. Prvi dan je OK. Drugi dan prot konc se že začne mastit. Tretji dan je že kr za umit.

Včasih so rekl, da je najboljš uporabljat kšne baby šampone oz. nežne šampone. Jst pa preveč TV reklamam verjamem pa sm zmeri kupvala Pantene al pa kšn Fructis al pa kva je že blo včasih en Elvital.

Kaj pa balzam a uporabljate? Al samo šampon. Jst sm včasih redno šampon posebej + balzam posebej. Pol mi je začel zmanjkvat časa, pa sm odkrila tist 2 v enem (šampon + balzam skupaj). Zdej mi že v štacun zmanjkuje časa pa ponavad kupim sam šampon, ker nimam cajta iskat unga 2 v enem :)-:)-:)-.

Zdej me je pa tale prhljaj kr mal šokiral:(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2005 20:46:59   
frutka_
Moj frizer je rekel, da otr. šampon sploh ni primeren. :zmeden:

Veš s čim sem si jaz prala glavo, ko sem bila najstnica. Z Lenorom. To pa zato, ker so mi potem takooooo dišali....:)-:)-:)-

Ja, najbrž imava podobne lase. Sicer ne vem iz katerega konca SLO iz, jaz sem iz MB in hodim k Marko Matjažu že od začetka in sem full zadovoljna. Imam blond, tanke lase, električne,...no, samo pri njem so me znali res vedno zrihtat pri glavi in tudi svetovati.

Balzamov ne uporabljam. Vedno ko grem na striženje špicov mi dajo gor kakšno multivitamisko kuro, ki drži nekaj časa in to je to.

No, jaz sem še bila zadolvoljna tudi z Gliss Kur kolekcijo.:angel::rozica::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2005 20:48:16   
Jančika_
Po letih in letih prhljaja, seboreičnega dermatitisa, do krvi razpraskanega lasišča, obiskov pri dermatologu, lekarniških zvarkov, steroidnih mazil itd itd....končno ugotovila, da mi pomaga edino DERCOS OD VICHYJA. Obstaja za mastno in za suho lasišče. Ne morem ga prehvalit, saj imam po 15 letih (ja, 15!) končno mir. Upam, da bo trajalo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2005 20:49:58   
aj@ja
Pri meni je zelo učinkovit Oronazol:bravo: Izogibaj se pa Fructisu:grrr:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2005 20:51:35   
NENAJANI
Uh!!!! Pri vsem tem govorjenjem o prhljaju me je začela kar glava srbeti!!!!!:grrr::zmeden::(:ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2005 21:01:43   
pika74
Gina, se strinjam, da je lohk tud od živcev8).
Se spomnem, ko sm še študirala, bolj ko je bla panika, bolj sm se praskala po glav :)-:)-:)-.

frutka, jaz sem notranjka, sam frizerja pa tko redko obiščem (če mam srečo, enkrat na leto). Al sm lena :muca::muca: za te stvari;). Ponavad se kr sama mal spredi skrajšam. Zadej pa itak ni problem 5cm gor al pa dol:).
A ti si pa lenoor probala:ups: - dobra si;). Jst se spomnem, da sm mela en cajt obdobje, k sm si vsak drug dan glavo prala (pon, sre, pet) - zdej pa mičkn manj.

Sam najbrž je tud tle neki na tem,da so dolgi lasje bolj obremenjeni že zaradi same teže las - v primerjavi s kratkimi.

jančika - a teb je pa ratal odpravit probleme po 15 letih z Vichijevim šamponom - tole si morm prou zapisat in jutr kupit v lekarni:miska:.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.3.2005 21:05:29   
Jančika_
Ja, pika74, imam enega prijatelja z istimi problemi (oz. on je imel še hujše), pa mu je to pomagalo in mi je predlagal. Kar verjet ne morem, da je možno. Bomo videli, kako dolgo bo držalo.

Pri meni je verjetno povezano s hormoni - med nosečnostjo sem imela popoln mir, nič prhljaja (tudi mozoljev ne), sicer pa kot že rečeno, 15 let muk. Po porodu me je pa napadlo nazaj...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2005 21:08:17   
pika74
U na hormone pa nism pomisnla - sam pr men dostkrat zmedo delajo :)-:)-:)- Mogoče je pa povezava med tem, da mi je M zdej fuuuuuul zamujala po operaciji in sm zarad tega še prhljaj fasala8).

Mah to bomo pa že rešl. Sam, da sm jst M nazaj dobla, da smo spet v igri:miska:. Prhljaj bomo pa rešl al z Vichyjem al pa s čelado 8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.3.2005 21:12:42   
Anitka
Hoj!

Še ena se oglaša, ki je imela težave s to nadlogo - prhljajem. Sem se ga pa znebila z Avonovim šamponom proti prhljaju za normalne in mastne lase. Je res enkraten. Upam, da bo zdaj trajalo.

Moja mama pa uporablja tega Vichyjevega in je baje tudi dober.

Čelada?:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2005 21:13:54   
pika74
Anitka ja, pa še zbirala bom lohk (med motoristično, kolesarsko, smučarsko8)8)8) )

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.3.2005 21:16:36   
Anitka
In za katero se boš odločila?:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2005 21:17:19   
pika74
odvisno od kostimčka ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.3.2005 21:41:33   
Anonimen
Pika, ne uporabljat 2 v 1 kot prvo. Kot drugo je Fructis preveč agresiven. Kot tretje- jaz si moram tut na vsake 3-4 dni glavo umivat:grrr:, pa mam jasno mastne pri lasišču, spodaj še čisto ok.:) Pa balzam sam na konice;)
lp,:fis:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?