|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prhljaj
4.11.2007 18:15:06   
študentka Mici
Zanima me, kako ste odpravile prhljaj? Kater šampon uporabljate? Imam dolge, barvane lase in ne vem več kaj naj uporabim, da bi stvar rešila. Imam dosti suhe lase, tako, da z mastnostjo nimam težav. Zato si tudi las ne umivam po parkrat na teden? Kako pogosto si umivate lase, da ste težave s prhljajem rešile? Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prhljaj
4.11.2007 18:28:27   
Maxica
Pred leti sem ga imela, potem sem si pa kar en čas umivala lase s šamponom Oronazol, ki mi je prhljaj prav pregnal. Možu pa ni pomagal. Njemu pomaga edino, če si daje en losijon proti prhljaju na umite lase, mislim pa, da je od Recepta.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2007 18:33:13   
srki
Najboljše, da greš v lekarno, tam ti bodo znali najbolj svetovati, sploh, če imaš prhljaj že dolgo časa in se ga nikakor ne moreš znebit. Moj je bil celo pri splošnem zdravniku, ne spomnim pa se, kaj mu je predpisal.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2007 18:37:58   
Blueberry
Moja mama je uporabljala šampon od Vichy (mislim da sem prav napisala) in ji je pomagal. Kupila pa ga je v lekarni.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2007 18:40:27   
K_a_t_j_a
Meni pomaga head&shoulders sensitive. Imam pa zelo občutljivo lasišče.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2007 18:46:35   
.ču
Kakšna zadeva od JUST-a zihr pomagauser posted image ...lohk se pa pozanimam kaj natančno...

What's up :)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 19:10:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu .ču)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2007 19:32:39   
Anonimen
Tudi meni VICHY!!!!!!!! user posted image user posted image  Kupi se v lekarni - cca. 10€. Uporabljam ga pa tkole: 2x si umijem lase z njim, pol pa ene 3-4x z drugim šamponom.. Pa spet 1x z Vichijem in 3-5x z drugim.. Potem mam pa mir in si umivam samo z navadnim šamponom... Ko se pa prhljaj pojavi pa spet Vichy..

Mam pa problem samo s prhljajem čist spredaj na glavi. Ne vem kako to.. Pa ne uporabljam laka za lase..user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2007 20:22:20   
Vilma
Sprobala vse živo!
Od Oronazola, Head&Soulders, Vichy, Recept...
POmagal je edino Sulfrin. Sta bila dva, forte in en tak bolj blag. Sem uporabljala močnejšega. Zdaj ga ni nikjer več za dobit. user posted image
Potem sem šla ponovno v bitko in zdaj uporabljam Krkin Fitoval. Pa je kr u redu.
Imam pa tako kot ti, dolge barvane lase. Suhe, zato jih perem enkrat na teden. Bi lahko tudi manj pogosto, pa še to, ko nekomu rečem, da si jih perem 1X tedensko, debelo pogleda. user posted image

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2007 22:49:18   
flikflak
Tudi jaz sem jih sprobala kar nekaj,ampak ostajam zvesta Brinovemu šamponu(L'occitane).

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2007 0:02:42   
duhica
Eucerin

(odgovor članu flikflak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2007 9:13:26   
dana
Jaz uporabljam že kakšne 3 tedne Vichyevega Decros pa ni zaenkrat še nič boljeuser posted image . Očitno pri meni ta ne deluje in bo treba poiskati drugega.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2007 13:57:09   
iva01
Vichy- šampon proti prhljaju, + losijon Belosalic ki se ga dobi na recept pri osebni zdravnici...s tem se ga boš zagotovo znebila sam vztrajen bit recimo kak mesec uporabljat te zadevce vsaj 2x na teden

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2007 16:26:36   
mojsoncek
V lekarni mi je priporocila Vichy in je pomagalo. Prvi mesec umivas glavo 2x na teden, potem pa samo enkrat.

Mi je pa v lekarni tudi povedala, da imajo 1x mesecne brezplacne preglede lasisca in ti potem na podlagi tega pregleda svetujejo glede uporabe produktov neke malo drazje znamke ampak se ne spomnim katere.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2007 17:32:24   
Srčekgirll
Proti prhljaju naj bi pomagalo jajce, ampak samo rumenjak. Normalno si umiješ lase, spereš, utreš rumenjak malo pustiš in spereš ali pa sam z rumenjakom umiješ. Nek zanec to uporablja in mu pomaga, mojga pa prepričujem pa mi ne rata. Sam jst pravm, škoda jajcuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2007 17:35:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Proti prhljaju naj bi pomagalo jajce, ampak samo rumenjak. Normalno si umiješ lase, spereš, utreš rumenjak malo pustiš in spereš ali pa sam z rumenjakom umiješ. Nek zanec to uporablja in mu pomaga, mojga pa prepričujem pa mi ne rata. Sam jst pravm, škoda jajcuser posted image

A ni tole za svetleče lase?

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.11.2007 17:36:11   
Srčekgirll
Tud za to.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2007 23:37:23   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Meni pomaga head&shoulders sensitive. Imam pa zelo občutljivo lasišče.

men tud

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.