Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 17.1.2010 12:34:10
|
|
|
|
claud
|
A nisi prej na drugi temi to sprasevala...? Sem ti tam odgovorila...da se ne ponavljam
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 17.1.2010 12:35:59
|
|
|
|
Naomi1
|
o hvala! na kateri pa. sem šla cel forum skoz
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 17.1.2010 12:39:05
|
|
|
|
claud
|
Ajd ti se enkrat povem... Jst sm skos nosila dnevne vlozke....ker se mi je enkrat zgodilo da se je ulilo...sm mislila da mi je uslo Sem mela vse mokro...pa ravno v shoppingu sm bla Tko da nc bat da je kj narobe No v glavnem vlozki so me resili za nadaljnih ne vem kolk tednov Lepo nosecnost ti zelim
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 17.1.2010 12:43:25
|
|
|
|
Naomi1
|
A pa pri tebi ni bil beli tolk? Ker meni se kdaj ulije tako belkasto rumeno (kot bei tolk). Spet drugič pa ko sedim ali pa hodim, se mi pa vlije kr vodica taka bela. Brez barve in vsega. Se mi pa res že od 2 meseca to skoz vliva......Res velliko. Hvala ti.
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 17.1.2010 13:25:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1 A pa pri tebi ni bil beli tolk? Ker meni se kdaj ulije tako belkasto rumeno (kot bei tolk). Spet drugič pa ko sedim ali pa hodim, se mi pa vlije kr vodica taka bela. Brez barve in vsega. Se mi pa res že od 2 meseca to skoz vliva......Res velliko. Hvala ti. Ravno tako In ja vcasih kr veliko....sj pravim, mas tak obcutek kot da ti je uslo
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 17.1.2010 20:24:28
|
|
|
|
Jada82
|
Naomi, kar brez skrbi ... tudi jaz sem imela izcedek skozi celo nosečnost, bolj se je še povečal tam okoli 22. tedna ... tako, da se je prav ulilo, ko sem vstala, včasih tudi, ko sem sedela, hlačke mokre .. izcedek pa bel ali čisto prozoren, ko voda ... včasih tudi rumenkast. Nekaj časa sem se ful bala, da plodovnica odteka ... potem pa sem si rekla, že toliko časa imam izcedek, da bi mi že vsa odtekla. Pač, tako je v nosečnosti ... povečan beli tok, ene ga imamo bolj, druge manj. Zdaj ga imam tudi še, kakšnekrat bolj, drugič manj, samo obremenjujem se ne več ... se navadiš
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 18.1.2010 9:57:59
|
|
|
|
Naomi1
|
hvala punce za odgovore in tolažbo. Je to le moja prva nosečnost in je zame vse novo. V drugo bo že bolje
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 18.1.2010 10:27:43
|
|
|
|
claud
|
Seveda bo v drugo bolje Ti samo uzivaj v nosecnosti, pa bodi aktivna!!!!!!! Srecno!!
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 18.1.2010 11:05:34
|
|
|
|
mlecek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1 Sem v 14. tednu in že dlje časa se mi poleg belega toka (rumeno-bele barve) pojavlja tudi izcedek, ki je prozoren in brez vonja. Kot prozorna vodica. Vlije se ob priliki. Toliko, da ima sem pa tja hlačke kar mokre. Ima katera podobne težave? Sem v skrbeh, da ni kaj narobe. Pregled pa ima šele čez 14 dni. Tudi jaz sem imela nekje v tretjem mesecu takšen voden izcedek, brez vonja. Sem mislila, da mi plodovnica počasi izteka, pa je v resnici bil streptokok b, ki ga moraš nujno zdravit z AB. Jaz sem ga sicer pozdravila, pri porodu sem omenila okužbo, ki sem jo zdravila, pa sem takoj dobila AB v žilo. Zakaj? Če si v času poroda še okužena s tem streptokokom, se lahko otrok okuži na porodni poti in pride do hudih zapletov pri otroku. To je bila moja izkušnja. Nočem te strašiti, pa vendar le pojdi k zdravniku, da se pozdraviš, če je slučajno to - to!
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 18.1.2010 11:17:59
|
|
|
|
Naomi1
|
v bistvu mi je ginekologinja 14 dni nazaj vzela bris za cervitis. Ne vem sedaj a to pokaže tudi morebitno okužbo s streptokokom b? Kako je tebi gin. ugotovila okužbo?
|
|
|
|
RE: prezbarven izcedek v začetku nosečnosti 18.1.2010 11:22:51
|
|
|
|
mlecek
|
Vzela mi je bris, če je bilo še kaj, se ne spomnim, ker je od tega že 7 let. Dobila sem Hiconcil, težav pa sploh nisem imela nobenih, razen vodenega izcedka. Lahko, da je pri tebi čisto kaj drugega, povem ti pač mojo izkušnjo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?