|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevod prosim
26.2.2005 16:02:14   
Moyca_
The Model H19S adds automatic magazine feeding for the back plates.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prevod prosim
26.2.2005 16:03:56   
JASNA D
A gre slučajno kaj v vezi feršterkerije oz. CD - vekslerja? Mene tole spominja na veksler, ki avtomatično fila......:)-:)-:)-

Jasna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prevod prosim
26.2.2005 16:08:57   
Moyca_
gre za mašino ki se uporablja za nete,..zanke in kavlje v tekstilu

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prevod prosim
26.2.2005 16:10:41   
JASNA D
U mater sem mimo brcnila......., pa ti moram priznat, da sem najprej pomislila ravno na tekstil, ker vem da pišeš diplomo. Bom poskušala gospo J. dobit in jo vprašat!!!!

Jasna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prevod prosim
26.2.2005 16:17:12   
Moyca_
hvala

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prevod prosim
26.2.2005 16:41:51   
Blink1
Hmmm...vem da mi profesorca spredaj piše...ampak tole je preveč strokovno:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prevod prosim
26.2.2005 16:47:40   
Moyca_
prevod bi naj bil takšen (samo mi nekak ne gre ta /magazina za hrbtne ploščice/ skupaj)-tak čudno se mi to sliši:zmeden:

Model H19S dodaja še avtomatsko polnjenje, magazina za hrbtne ploščice.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prevod prosim
26.2.2005 16:51:34   
Blink1
Kaj pa če ni magazin za hrbtne plošče? Mogoče pa je magazinsko polnjenje? Kot vrsta polnjenja...samo nebi vedla kak to zgleda:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prevod prosim
26.2.2005 17:00:08   
Moyca_
jaz tud ne:)-:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prevod prosim
26.2.2005 17:09:07   
JASNA D
magazinsko polnjenje - spomnite se na magazine pri puškah, če ne pa vprašajte svoje fante oz. očete (ti so dali pravo vojaščino skoz), tile mladički so bili itak taborniki....

Skratka, po moje tale magazine pomeni neke vrste "prostor", kjer so tile neti ali kvake al kaj že in jih potem ta mašina fila iz tega magacina tja kamor pač morajo it.... U matr sem pametna...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.2.2005 17:18:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   prevod prosim
26.2.2005 18:05:27   
Primoza
MACHINES

BUTTONS | SG SNAPS AND HOOK & EYES | SK SNAPS | SP SNAPS | SX SNAPS
SW SNAPS | SNAPETS | BURRS AND RIVETS | MACHINES

The H19 Foot Press For Hook & Eyes

Hook and Eye foot presses are available in these versions: H19, H19S, and H19SR.

The Basic H19 is a foot press with die sets for both hook and eye attachments resulting in lower cost, and flexibility in a single location.

The H19S adds automatic magazine feeding for the back plates. The hook or eye must still be fed manually, but the back plates are fed automatically reducing the number of steps an operator must take to make attachments.

Along with the magazine feeding, the H19SR adds reinforcement tape feeding/cutting in which a swatch of material is positioned, cut, and attached with each hook and eye. The reinforcement system reduces pucker on thin materials.The H19 requires only one foot press, while the h19S and the H19SR require seperate foot presses for both the hook and the eye. All H19 foot presses are mounted on table stands for easy use.

To je ta mašina, kot nekakšna štanca z avtomatskim podajalcem nekakšnega kovinskega traku.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
26.2.2005 18:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   prevod prosim
26.2.2005 18:52:10   
ZARA
:ups: sem brez ocal...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   prevod prosim
26.2.2005 18:53:26   
JASNA D
The Model H19S adds automatic magazine feeding for the back plates.

Kaj pa takole:

Model H19S dodano nudi še avtomatsko magazinsko polnjenje hrbtnih ploščic.

ali

Model H19S dodaja avtomatsko magazinsko polnjenje hrbtnih ploščic.

Jasna

p.s. - J se ne javi....

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?