|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjanje po kopanju
5.4.2005 21:41:27   
Adelina
Mene pa zanima, kje previjete vaše malčke po kopanju. Mi imamo (zaenkrat še) dve previjalni mizi. Eno v sobi, kjer ga previjam čez dan, drugo pa v kopalnici, kjer ga previjem po kopanju. Zdaj pa bom morala mizo iz kopalnice vrniti, ker bo lastnica drugič rodila in sedaj ne vem kako naj zdaj izvedem to s previjanjem. Najbrž si mislite, kaj tako kompliciram (ker ne vem, če ima še kdo dve previjalni mizi), vendar res nimam ideje. Na pralnem stroju imam ponavadi njegove stvari in pa kalorifer. A ve ga potem porihtate kar na pralnem stroju al kje. Res bi vam bla hvaležna za ideje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   previjanje po kopanju
5.4.2005 21:43:40   
sonček2*
Mi nimamo pralnega stroja v kopalnici in jo pač po kopanju hitro nesem v sobo, kjer imamo previjalno. Sej jo prej mal obrišem, pa če je toplo po stanovanju nima kej bit. Ne preveč komplicirat :)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   previjanje po kopanju
5.4.2005 21:45:00   
Anonimen
Kalorifer daj na tla, njegove stvari pa tudi na kakšen koš za perilo ali kaj takega, kar pač imaš tam pri roki. Jaz imam na pralnem stroju tako peno, ki se jo kupi za previjat, lahko pa daš tudi kakšno večkrat prepogneno deko, da bo mehkeje, pa brisačo čez. Ja, potem pa kar na pralnem stroju vse opraviš. Jaz druge "previjalne" sploh nisem imela. Imam pa nad strojem namontirano omarico, v njej pa plenice, kremice, šampončke in ostali pribor za dojenčke. No, moj dojenček je bil že 3 leta star.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   previjanje po kopanju
5.4.2005 21:55:04   
NinaŠ
Ideja od Splišni je zelo v redu, lohk pa tud sobo dodatno ogreješ (če misliš, da ni zadosti topla) in ga kopaš v sobi (če ga ne kopaš kar v tavelki banji) in previješ potem na previjalni, ki jo imaš tam.

LP

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   previjanje po kopanju
5.4.2005 22:08:21   
Gina
Jaz sem jih zmeraj odnesla fejst zavite do previjalne,pa najprej kapo gor, potem sem pa samo zgornji del ga odvila, pa hitro bodi in pižamico zgornji del. No, potem za samo pleničko in spodnji del pižame tako ne porabiš prav veliko časa. Imamo pa kar toplo v stanovanju. Pa tudi mažem otrok ne, razen če imajo zelo suho kožo.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   previjanje po kopanju
5.4.2005 22:09:13   
Anja167
Ko smo se mi nehali kopati v čebričku v sobi, kjer je previjalna, sem imela iste probleme in se sploh nisem znala skoordinirati. Zdaj ga pa skopam, obrišem, namažem in dam gor pleničko v segreti kopalnici na pralnem stroju, pokritem z odejo, potem pa ga zavitega v brisačo nesem v sobo, kjer se ob glasbi sončka, ki visi nad previjalno, oblečeva v pižamico (ohranjamo rutino še od prej).

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   previjanje po kopanju
5.4.2005 22:10:16   
Bejba
Mi v njegovi sobici, kjer imamo previjalno, vklopimo kalorifer, ga tam slečemo do pleničke, potem v kopalnico čofotat, ko je skopan pa ga zavijem v brisačo in hitro odnesem v toplo sobico, kjer opravimo še ostalo (mazanje, oblačenje). Je veliko bolj komot kot na pralnem stroju. Smo na začetku tam prakticirali, pa nam tole sedaj bolj ustreza. Pa še vse kremice in pleničke imamo v sobici in je veliko lažje.
Čim manj kompliciranja.

LP

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   previjanje po kopanju
5.4.2005 22:26:40   
Anja167
Ja, saj jaz sem tudi hotela imeti vse kremice in pleničke pri roki, pa žal ni šlo. Zdaj nosim zadeve sem in tja ali pa imam stvari dvojne. Problem je, ker imamo hladno kopalnico in en sam kalorifer, pa ga imam raje v kopalnici, pa še soba je potem primerno hladna za nočko. Prej, ko smo se kopali v čebričku, je bilo včasih takoj po kopanju vroče za znoret. Ko bomo v svoji hiši, bo pa vse bolj popolno ... :)-:)-:)-

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   previjanje po kopanju
5.4.2005 23:02:34   
Anonimen
Mi pa se vedno previjamo samo v kopalnici, kjer imam veliko previjalno komodo poleg radiatorja, ki je vedno vroč. Če tudi ne kurimo, je ta radiator vedno vroč, ker je vezan na gretje vode. Če pa želim, pa ga lahko zaprem, da ni prevroče. Tako da delam vse v kopalnici. Res pa je, da imam zelo veliko kopalnico, kar lahko pogledate tudi v mojem albumu, če mogoče katera še ni videla. Da se malo pohvalim..:bravo::bravo::bravo:

Komoda ima tri velike predale, v katerih imam vse potrebščine za kopanje in previjanje, v drugih dveh pa vsa oblačila, ki jih trenutno uporabljamo. Ko pa kaj preraste, pa odnesem v spalnico v omaro in od tam nova v previjalno komodo.

Hvalabogu, da nimam še takih težav. Sem že tako ali tako bila dovolj nerodna na začetku z vsem tem previjanjem, kaj šele, če bi ga morala kam drugam nosit???

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   previjanje po kopanju
5.4.2005 23:27:59   
Kadija
Ker imam zelo malo kopalnico, pralni stroj v kleti,soba pa pravtako ni dovolj velika za vse baby potrbščine, sem problem rešila z previjalno 2v1.Dobi se pri Quelle in je zelo praktično, saj ko banice ne rabiš, jo porineš pod povijalno mizico.Vse skupaj pa postaviš na kopalno kad.Tako da imam vse lepo pri roki.Pa še odmaknem lahko brez problema, če se mi zahoče kopel.Full sem zadovoljna:bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   previjanje po kopanju
6.4.2005 8:30:53   
Anonimen
No jest imam tudi dve previjalni. Eno v sobi, drugo pa na pralnem stroju. Peno za na pralni stroj sem kar sama naredila in oblekla z plastičnim prtom, ki ga lahko kupiš na metre. Sedaj se je izkazalo, da smo večkrat previli v kopalnici, kot pa v sobi. V kopalnici je vse bolj priročno, saj imaš zraven vodo...
Jaz ti svetujem da sama narediš (odstrižeš) peno, ki jo kupiš v trgovini in lepo oblečeš z plastiko.
lp
Tasha

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   previjanje po kopanju
6.4.2005 8:44:47   
Natas@
Mi smo dali nad pralni stroj naredit pult z omarico, na kateri je sedaj banja, zraven nje pa imamo povijalno. Če imate prostor pa lahko tako omarico podaljšate, pa imamš na njej lahko povijalno in banjo. Je pa res da pri nas včasih tako brca, da moram zamenjat brisačo z drugo še preden je skopan.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   previjanje po kopanju
6.4.2005 8:55:13   
BONI*
Mi pa imamo za enkrat še nepopolno opremljeno kopalnico in imamo not samo WC školjko in veliko trikotno banjo. Pralni stroj pa je tisti, ki se od vrha fila, tako da si z njem ne morem pomagati. Glede na to, da imamo za enkrat še dovolj prostora v kopalnici, Luko kopam v kopalnici (tudi zato, ker toliko škropi okoli), na tla si pogrnem simpatex zložen na 4 dele, gor pa njegovo brisačo. Po kopanju ga zavijem v brisačo in hitro tečem v njegovo sobico, kjer imam previjalno mizo in pripravljene oblekice.
a ja, pa še to. V kopalnici imamo talno gretje, tako da mucka ne zebe v rito, ko ga položim na tla (na simpatex in brisačo)

Lp, Boni

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   previjanje po kopanju
6.4.2005 9:08:07   
Magi*
jaz mam dve previjalni. eno v sobi, drugo v kopalnici. tisto v sobi sva z možem sama naredla (predelala) iz enega starega predalnika, ki je bil že napol fuč. tisto v kopalnici sva tudi sama naredla - eno veliko polico nad pralnim strojem, ki bo kasneje služila zgolja kot polica nad pralnim strojem:)-
meni je tako lažje, pa tudi zaradi tamale je fino, ker imamo v sboi dokaj hladno pa še velika in precej prazna je (zaenkrat še iz škatel živimo) in bi kar trajalo, da bi jo ogreli na želeno temperaturo.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   previjanje po kopanju
6.4.2005 9:35:58   
Anonimen
kar na tleh! dam na tla balzino s previjalne pa brisačo gor pa je

lp lara

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)


Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!