Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 8:27:28
|
|
|
|
higuys
|
v kopru je v nakupovalnem centru supernova, zgoraj pri wc- jih.
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 8:55:45
|
|
|
|
thaiss
|
in v Mercatorjevem hiperju
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 13:43:03
|
|
|
|
mulan
|
Drugje pa itak ni nič. Revščina. Mi smo kar previjali kjer smo pač bili - v gostilni, v restavraciji... - kar na klop pa na delo. Pa dosti krat v avtu, sploh pozimi.
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 14:53:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mulan Drugje pa itak ni nič. Revščina. Mi smo kar previjali kjer smo pač bili - v gostilni, v restavraciji... - kar na klop pa na delo. Pa dosti krat v avtu, sploh pozimi. sej razen hiperja in Supernove drugje ni ničesar prava revščina; OMW-jeve črpalke so imele včasih previjalnico pa ne vem če jo imajo še sedaj; mi smo tudi to delali v avtu, na klopci; če je bla sila, pa tam kjer smo pač bili...
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 19:47:34
|
|
|
|
pikapoka315
|
hvala punce, kljub temu da sem upala, da je vsaj kakšna tudi v portorožu ali piranu...sramota, da ene dile ne morejo postavt na toplo vse te restavracije ....no, se bomo že znajdli
|
|
|
|
RE: previjalnice - Primorska 20.2.2009 21:13:15
|
|
|
|
sams
|
nisem glih 100%, če je še vedno, ampak v Portorožu v slaščičarni Cacao je na Ž wc-ju ob umivalnikih na L strani bila tista previjalna blazina. Spomnim se jo kako leto nazaj, zdej pa ne vem več točno. Če ne, vprašaj natakarje, mogoče jo imajo pripravljeno za vsak slučaj pod pultom?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?