Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 10:07:37
|
|
|
|
mel79
|
Na tej (http://www.recinko.si/) spletni strani lahko naročiš stvari iz paketa - mislim, da manjkajo samo blazinice za dojenje in še ena malenkost - po isti ceni, kot v paketu E. S tem da ti ni potrebno nabrati za točno določen znesek, tako kot v paketu.
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 10:50:28
|
|
|
|
N.SI
|
A sem prav razumela - od SCD-ja vzamem denar in na spletni strani, ki si mi jo poslala nakupim SAMO TISTO KAR POTREBUJEM in za to ne rabim izgubljati živcev, da bo znesek do centa izkoriščen...?? Hvala!
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 10:55:17
|
|
|
|
mel79
|
Točno tako :-)
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 11:40:30
|
|
|
|
N.SI
|
HVALA in to v zadnjem trenutku... Jutri bi nareč predala vlogo za e-paketek - no, zdaj pa nič od tega... Tenx mel79
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 11:42:14
|
|
|
|
NTS
|
Tudi meni si pomagala pri odločitvi, hvala mel79 lp
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 14:17:10
|
|
|
|
Mesečnica
|
Mi imamo to previjalno mizo, ki jo dobiš tudi v e-paketu oz. pri Recinku. Je pa to komoda Lana od Lipa Poljčane. Dimenzije preveri na spodnjem linku: http://www.soncek.si/si/otroska-soba-lana-komoda-i8654.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo2OiJrb21vZGEiO3M6MToibyI7aTowO30= Komodo prodajajo tudi v Baby Centru. Mi smo jo tam kupili aprila, ko je bila ravno v akciji. Je pa res super, predali so dovolj za vse otrokove oblekice, plenice, kremice ipd. Mi imamo na previjalnem delu eno veliko podlogo, pa ob eni strani (robu) še ostane dovolj prostora za vato, posodico z vodo, čistilne robčke in kremo za ritko. Naš mali je star 14 mesecev in ga na tej previjalni brez problema previjemo, četudi je med večjimi otroki . Ko previjalnega dela ne potrebuješ več, se ga preprosto odstrani in ostane ti ena lepa navadna komoda. Vsekakor priporočam
< Sporočilo je popravil Mesečnica -- 12.8.2008 14:24:17 >
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 14:20:32
|
|
|
|
Mesečnica
|
Aja, pa še to: naša komoda je bele barve, samo ročaji (bunke) na predalih in previjalni del so v naravni barvi. Meni je tudi vizualno zelo všeč .
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 15:04:01
|
|
|
|
N.SI
|
Hvala Mesečnica za mnenje... To sem tudi želela slišati... Me veseli, da je dovolj velika (predali za vse živo) in tudi previjalni del, da znese še toliko, da imaš gori še vse potrebno. Super, meni je tudi všeč bela
|
|
|
|
RE: previjalna mizica iz e-paketa 12.8.2008 20:18:14
|
|
|
|
Mandek
|
Oh, hvala za info še z moje strani:). Me pa zanima, kako je s plačilom. Označila sem, da bom poravnala po povzetju, na zaključnem listu pa je pisalo naj sredstva nakažem na njihov TRR. Kako ste to urejale ve?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Varčevanje za otrokajenkicaAli imate odprt varčevalni račun za otroka?da (
49%)
ne, vendar ga nameravamo odpreti (
22%)
ne (
29%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!