|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   previjalna miza
21.4.2005 7:54:53   
petja75
večino opreme za dojenčka sem kupila rabljene, prav po oglasih iz ringa raje, zataknilo se je pa pri previjalni mizi. Zakaj je tako težko dobiti rabljeno previjalno mizo in sicer tako s predali, brez banjice in z povečano previjalno površino? Ali sem preveč zahtevna? Se mi zdijo pa cene novih hudo drage, min. 35000. Ali mogoče katera od vas prodaja tako prvijalno mizo / komodo?
Lep pozdrav

39t 2/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   previjalna miza
21.4.2005 8:13:34   
Anonimen
Tudi jaz se sprašujem enako.
Po vsej verjetnosti bom morala kupiti novo.

(odgovor članu petja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   previjalna miza
21.4.2005 8:34:12   
Annny
Kaj pa, da bi ti jo naredil mizar..mogoče bi bilo ceneje.
Ali pa če kupiš navaden predalnik in si daš izdelati povečano previjalno površino, ki jo potem montiraš gor...to je tudi super.
Morda bi lahko vprašala v Sadeku, kjer imajo tudi 'kao' pohištvo z napako (ki sploh ni opazna, resno npr. kak mini flekec na spodnji strani..)- morda bi se dalo kaj dobiti po polovični ceni (za posteljice že vem, da je tako!)

Lep dan!:rozica:

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   previjalna miza
21.4.2005 10:05:28   
Anonimen
Ja, mi smo tudi tako rešili zadevo: na navadno previjalno smo montirali 80 x 70 cm dilo (dobiš jo v Obiju ali pa v kakšni taki trgovini), pa naj ti jo dragi namontira gor, pa od stene odmakni previjalno (ali navaden predalnik) za toliko, da gre ta dila gor. Pa naj ti jo pritrdi na steno :bravo:
Aj, sem zakomplicirala...sam je čist lahko :zmeden:

(odgovor članu petja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   previjalna miza
21.4.2005 10:30:40   
trnuljcica
lahko pa naredis tako kot je imela moja teta, ker ni imela prostota za previjalno: kupis tisto trso podlogo za previjanje (v arielu sem jo videla nasproti vozickov v posteljici) in jo das cez sirino posteljice.
dokler je :duda: majhen jo imas lahko skoz gor, potem jo pa umikas za posteljico

:nosecka: 34 2/7

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   previjalna miza
21.4.2005 10:53:10   
malika
Kaj pa če bi kupila kak večji predalnik, ki ga lahko kasneje komot uporabiš, potem pa naj ti tvoj :love:, ali kdo drug, na steno montira kos iverke ali lesa in samo kupiš tisto ta veliko previjalno blazino in to je to. Pa še ceneje prideš skoz.

Tako imam narejeno jaz in je prav super, prostora še pa še,...OK:bravo:

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   previjalna miza
21.4.2005 10:57:40   
pravljica
meni tudi niso všeč - oz za naš prostor so nepraktične, tiste omare s predalniki ali s policami in imam namen nabavit (ali pa bo moj :love: naredil) tršo ploščo, na katero bomo dali široko peno (previjalno) in jo položili na rob posteljice, ko je ne rabiš jo enostavno odložiš za posteljo

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   previjalna miza
21.4.2005 11:53:50   
Pia67
Živjo!

Jaz sem si v nedeljo previjalno naredila sama (zrezala sem pravokotnik iz ostankov lesa primerne dimenzije, prišraufala še 3 stranice in prekat za koška in posodo za umivanje, na večji površino pa bom položila že narejeno peno,ki sem jo kupila-se mi ne da šivat, ker ne dobim nobenega plastificiranega blaga, razen onega za prte, ki pa ni ravno :zmeden2:, les bom po kitanju in brušenju še prebarvala z enako barvo kakor je predalnik
Zadevo bom pritrdila na star predalnik, ki je že dobil nov premaz. Zadeva me je stala 2 jurja in pol (penasta podloga). Pa nisem ne vem kak tehnični tip, je pa delavnica mojega očeta, ko kak Merkur. Moški del občinstva je bil očaran :zmeden: očitno zaradi tega, ker sem jim prizanesla z žaganjem.
Upam, da bo zadeva delovala. Morda jo celo patentiram ;)

Pia

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   previjalna miza
21.4.2005 12:06:50   
Anonimen
Mi smo dali previjalno naredit mizarju in je stala 56.000. Ima 4 predale čez celo dožino omare, ki znaša 90 cm. Ravno toliko je široka. Previjalna povrišna pa je velika p0 cm x 100 cm.
Meni so bile previjalne, ki imajo globino predalov le 60 čist nepraktične. Poleg tega imajo še večjo previjalno površino in tisti prazen prostor, ki ostane med steno in predali mi ne bi nč prav prišel.

(odgovor članu petja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   previjalna miza
21.4.2005 12:47:07   
zi&mm
Ojla,

midva pa sva kupila malo večjo komodo (Rutar) in posebej trdo previjalno podlago (Baby center) ter za vse skupaj dala cca.20tisoč. Banjico pa sva vzela posebej, ker tiste v previjalni se nama zdijo premajhne. bomo vidli kako bo to delovalo naslednji mesec:)-

Lep dan,

Mili

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   previjalna miza
21.4.2005 13:00:27   
Lenny
Petja in Saška, pisala sem vama na privat. Imamo višek doma, če vaju zanima. :)

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   previjalna miza
21.4.2005 13:12:49   
ZVEZDICA 22
Tudi jaz jo rabim, če katera proda rabljeno naj mi sporoči!

Hvala in lep dan!

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   previjalna miza
21.4.2005 13:43:19   
lin
Mi smo domači star prdalnik predelali,pobravali,malo povišali in dali or malo večjo desko oz malo širšo in tako smo meli pol kr unikatno previjalno 80x80

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   previjalna miza
21.4.2005 22:34:57   
Anonimen
Jaz sem kupila samo blazino in sem jo previjala kar na pralnem stroju.Tako mi je bilo najlažje.V banji sem imela banjico (ko je zrasla sem jo kopala kar v veliki banji,da je kar plavala) in potem sem jo dala na pralni stroj in jo zrihtala do konca...
Najbolj izi in poceni.Pa še prostor izkoristiš...

(odgovor članu petja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   previjalna miza
23.4.2005 8:28:20   
BARBARA R.
Moj mož je naredil na predalniku rostfrej nosilce in dal odrezati dile podobne spalnični omari.Tako imam točno to kar sem želela.Kako izgleda dam lahko kasneje, ko se Kristina zbudi, v album.

:muca:

(odgovor članu petja75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.