Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
preverjanje otrokovega zavarovanja 22.9.2004 12:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Tudi, če v tvoji službi še niso uredili zdr. zavarovanja za tvojo dojenčico, se ne sekiraj, glavno, da imaš ti potrjeno oz. veljavno kartico zdr. zavarovanja. Je pa res, da bi ti lahko iz službe poslali potrdilo, ki so ga prejeli na ZZZS, iz katerega je razvidno, da je bila podana vloga za izdajo kartice. Meni so iz službe poslali tovrstno potrdilo po 2 dneh, kartico pa sem prejela približno po enem tedno. Morda najbolje, da kar preveriš v tvoji službi kaj se dogaja.
|
|
|
|
preverjanje otrokovega zavarovanja 22.9.2004 12:44:07
|
|
|
|
malika
|
Prva dva meseca velja tvoja kartica.Po tem času je potrebno podat vlogo za pupino kartico.Najlažje je, da pokličeš na ZZZS in ti takoj povejo, ali je vloga prišla ali ne in v tistem času koliko traja da prejmeš kartico, dobiš začasno potrdilo (papir).Jaz sem sama dala vlogo na CSD pa je trajalo 4 tedne da sem prejela kartico, ker so čudaki na tem našem CSD čakali , da se bo nabralo večje število vlog in potem dali zahtevek na ZZZS. Če pa vloge še niso podali, pa bo najbolje, da dvigneš papirje in greš sama urejat-boš vsaj 100%, pa še začasno potrdilo boš dobila takoj na licu mesta.
|
|
|
|
preverjanje otrokovega zavarovanja 22.9.2004 13:03:15
|
|
|
|
Una
|
Povprašaj v službi. Morala bi dobiti neke vrste potrdilo, ki velja dokler ne dobiš zdravstvene kartice. Naš bo kmalu 5 mesecev, pa je še nima (kartice namreč), ker je moja mama mislila:ups:, da je čas eno leto, da dobi kartico. In smo čakali in čakali... Dokler niso bili v zdravstvenem domu že jezni:grrr: in je oči končno (ker je fant zaposlen pri mojem očetu) odnesel na ZZZS. Naj še povem, da mi je sestra kljub temu opravila UZ kolkov, vendar je rekla, da jih je dobila po prstih in da ne smem več brez kartice. In tudi cepit ga v drugo ni hotela. Glede na to, da tvoja :duda: še ni stara 1 mesec, se nič ne sekiraj. Boš dala pri zdravnici svojo kartico. LP, Una :sloncek:
|
|
|
|
preverjanje otrokovega zavarovanja 22.9.2004 19:43:55
|
|
|
|
Pupica
|
Hvala vsem za odgovore! Sem kar v službo poklicala, če so že uredili.Nič!Ni bilo časa, bodo naslednji teden...ma da bi jih v rit sunu!!:grrr::grrr::grrr: Upam da ne bodo potlej še na CSD-ju kej kompliciral, pa prov počas naprej pošiljal. LP pupica+:miska:Tia
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?