|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevelika teža pred zanositvijo
28.2.2009 8:46:25   
Anonimen
zdravo zanima me če imate vse idealno težo pred zanositvijo? sama sem rodila in od takrat kg ne grejo in ne grejo dol, morem pa povedati da imam cca. 15 kg več. Želimo si novega člana in moram povedati da me je ful strah novih kg.

Je mogoče katera ki ima podobne težave, da malo poklepetava?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevelika teža pred zanositvijo
28.2.2009 8:47:56   
Anonimen
15kg ni nč tk grozngauser posted image
Probej se čim bolj zdravo prehranjevat, sprehodi ipd......pa se tud med drugo nosečnostjo ne boš toliko zredila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2009 8:52:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zdravo zanima me če imate vse idealno težo pred zanositvijo? sama sem rodila in od takrat kg ne grejo in ne grejo dol, morem pa povedati da imam cca. 15 kg več. Želimo si novega člana in moram povedati da me je ful strah novih kg.

Je mogoče katera ki ima podobne težave, da malo poklepetava?

jaz sem imela pred drugo nosečnostjo 15 kg preveč, pa se nisem nič sekirala, sem pač v drugo zanosila! pa moja G. ni tud nič rekla glede mojih kg. tako da naj te ne bo nič strah glede kg. zelo malo jih je k ima idealno težo pred zanositvijo, ti če si želiš otroka, kar začni delat na temuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2009 8:52:42   
lidijajenko
ne moreš verjet da hodim, zjutraj popijem tekoči jogurt, pojem kosilo, večerjam pa ne, pa hudiča kg ne grejo pa ne grejo dol. Pa končno kg manj na tehtnici, drug da pa isto. Groza, počutim se prav nagavžno, sori izrazu ampak tega nisem navajena, v svoji koži se ne počutim udobno. Groza me je pogledat se v ogledalo.
V prvi nosečnosti sem se zredila vse skupaj 15kg, tamalga sem dojila samo 2 meseca ker ni pa ni šlo in ko sem končala z dojenjem so kg kar leteli gor.
Malo se tolažim da se v 2n. nebi preveč zredila in bi z dojenjem šlo kaj dol.
kaj mislite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2009 9:08:11   
Anonimen
Verjetno se ti je presnova spremenila po nosečnosti. Probaj mal zvečat vnos beljakovin v prehrano, to zna pomagatuser posted image .
V drugi nosečnosti pa več k pazit se ne moreš. Nihče ti ne more povedat kako bo. Sam ne sekiraj se, za kile boš že poskrbela k boš še drugega sončka melauser posted image

(odgovor članu lidijajenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2009 9:12:44   
lidijajenko
hvala za up ki si mi ga dala. Upam da bo, da gre še kak kg zdej dol pred nos. pa bo kuj boljša volja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2009 13:27:09   
lukec
Tud jz nisem imela idealne teže pred nosečnostjo pa sem se na lastno presenečenje zredila samo 9 kil in jih v prvem mesecu po porodu tudi spravla dol, brez truda.
So pa tud punce z idealno težo pred nosečnostjo pa porodu kile s hudičevimi mukami dol spravjo al pa sploh nikol več. Tako da naprej res ne moreš vedet. Kar veselo user posted image !

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2009 13:47:50   
benika
zdravo zanima me če imate vse idealno težo pred zanositvijo?

A ti to čist resnouser posted image

Jaz sem imela pred prvo zanositvijo 20kg preveč, pa sem se zredila v celi nosečnosti 4 kg. Podobno je bilo drugič, zredila sem se pa 6 kg. Edino kile nočejo več doluser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2009 14:51:25   
lidijajenko
hvala punce, no mal ste me pa res potolažile sploh ti benika

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2009 15:08:15   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

ne moreš verjet da hodim, zjutraj popijem tekoči jogurt, pojem kosilo, večerjam pa ne, pa hudiča kg ne grejo pa ne grejo dol. Pa končno kg manj na tehtnici, drug da pa isto. Groza, počutim se prav nagavžno, sori izrazu ampak tega nisem navajena, v svoji koži se ne počutim udobno. Groza me je pogledat se v ogledalo.
V prvi nosečnosti sem se zredila vse skupaj 15kg, tamalga sem dojila samo 2 meseca ker ni pa ni šlo in ko sem končala z dojenjem so kg kar leteli gor.
Malo se tolažim da se v 2n. nebi preveč zredila in bi z dojenjem šlo kaj dol.
kaj mislite

Jaz pa mislim, da imaš čist napačno prehranjevanje... Zjutraj jogurt potem kosilo pol pa nč user posted image user posted image valda, da ti telo skladišči kot noro...

Drugače imam pa tudi jaz preveč kg in upam, da se sedaj v nosečnosti ne preveč zredim... sicer pa kolikor berem se tiste z več kg ponavadi manj zredijo user posted image user posted image upaaaam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2009 18:56:47   
murkica
No jaz sem trenutno šele na začetku nosečnosti, ampak moram reči, da sem pred nosečnostjo svoje kilograme kar postavila na pravo mesto... No morda nebi bilo nič narobe, če bi bil kakšen manj, ampak imam trenutno 62 kg in sem zelo zadovoljna sama s seboj...

Je pa tako, da sem jaz prepričana, da tvoje prehranjevanje še zdaleč ni ok... Jaz sem tako jedla kot ti in sem se čudila, le čemu se redim oziroma kako to, da kg ostajajo enaki, kljub temum da skoraj nič ne pojem. In dejstvo je v tem, da tvoje telo, ker tako malo ješ, nikoli ne ve kdaj bo dobilo nov obrok oziroma novo energijo in vse to potem skladišči, kar se seveda kaže v kg na tehtnici. No sama sem se začela zelo, zelo redno prehranjevati (beri 5-6 krat na dan). To so sicer majhni obrok, pravzaprav izgleda, kot da ves čas nekaj jem, vendar v pol leta sem na ta način izgubila 10 kg. Tako, da sem jaz prepričana, če boš poskusila s tem načinom, da se bo tvoj metabolizem spremenil in bodo kg kar leteli dol.... Res pa je, da vsakemu paše nekaj drugega, vendar stradanje sem prepričana da ni rešitev.

Poskusi tudi tako in upam da ti uspe. Drugače pa se sprejmi tako kot si, imej se rada in če si želiš novega otročička go for it!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2009 19:25:54   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Jaz pa mislim, da imaš čist napačno prehranjevanje... Zjutraj jogurt potem kosilo pol pa nč user posted image user posted image valda, da ti telo skladišči kot noro...

S tem se pa tudi jaz globoko strinjam. Ti svetujem, da si kupiš knjigo Jem, torej hujšam in malo prebereš o zdravem načinu prehranjevanja. Ne bo ti žal.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?