murkica
|
No jaz sem trenutno šele na začetku nosečnosti, ampak moram reči, da sem pred nosečnostjo svoje kilograme kar postavila na pravo mesto... No morda nebi bilo nič narobe, če bi bil kakšen manj, ampak imam trenutno 62 kg in sem zelo zadovoljna sama s seboj... Je pa tako, da sem jaz prepričana, da tvoje prehranjevanje še zdaleč ni ok... Jaz sem tako jedla kot ti in sem se čudila, le čemu se redim oziroma kako to, da kg ostajajo enaki, kljub temum da skoraj nič ne pojem. In dejstvo je v tem, da tvoje telo, ker tako malo ješ, nikoli ne ve kdaj bo dobilo nov obrok oziroma novo energijo in vse to potem skladišči, kar se seveda kaže v kg na tehtnici. No sama sem se začela zelo, zelo redno prehranjevati (beri 5-6 krat na dan). To so sicer majhni obrok, pravzaprav izgleda, kot da ves čas nekaj jem, vendar v pol leta sem na ta način izgubila 10 kg. Tako, da sem jaz prepričana, če boš poskusila s tem načinom, da se bo tvoj metabolizem spremenil in bodo kg kar leteli dol.... Res pa je, da vsakemu paše nekaj drugega, vendar stradanje sem prepričana da ni rešitev. Poskusi tudi tako in upam da ti uspe. Drugače pa se sprejmi tako kot si, imej se rada in če si želiš novega otročička go for it!!!!