|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preveč spanja?
17.7.2009 9:26:23   
PC Baby
Vem, da boste rekle naj bom vesela itd., ampak vseeno. moj mali (3 mesece) zadnje 2 tedna spi ponoči po 10 ur skupaj in še to ga jaz zbudim, da ga podojim, ker bi mi drugače joške razneslo. A ni to vseeno malo preveč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preveč spanja?
17.7.2009 13:11:58   
nia5
Sorry, ampak druga ti ne morem rečt, blagor ti user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2009 13:50:11   
felix7
naš malček je star 3,5 meseca in spi ponoči cca 10 ur skupaj. Sicer se potem sam zbudi oz. ga zbudi moževa budilka user posted image . Spi pa veliko tudi čez dan - v povprečju spi eno uro in pol, uro in pol pa je buden.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2009 14:42:35   
pikapoka12345
Jaz bi si raje izčrpala mleko. Mali pa naj spi. Očitno ne rabi ponoči jesti.

lp

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2009 20:58:52   
Paštetka
user posted image

ja, ziher ga moraš začet budit user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2009 22:07:24   
nejcko
Pa zakaj zbujati otrokauser posted image Če se normalno redi in raste, naj spi, ti pa uživaj, ker veš ... plošča se lahko hitro obrne.

Jaz sem si vedno, če je mala dolgo spala in sem imela joške že take, da so se nagibale k eksploziji, mleko malo izčrpala. Vsaj toliko, da je tisti pristsk popustil in tudi mala je potem lažje vlekla.

Span´c je boljš` k´t žganc` (pravi star pregovor)user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2009 9:38:36   
jakaracman
Pa ja kaj imate zdaj to za ene fore in zbujate otroke.(sem na večih temah prebrala)user posted image Očitno ne rabi, pusti otroka spat.Joške se bodo pa uredile glede na ponudbo in povpraševanje.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2009 9:57:18   
nejcko
Aja, pa še nekaj me zanima. Tiste, ki zbujate otroke, pa a vam otroci potem sploh kaj jejo? Ker meni so vsi trije otroci na joški zaspali, če niso bili "čisto pri sebi", parkrat so potegnili in konec, tako da itak niso imeli nič od obroka.

Meni so tamalo v porodnišnici ene dvakrat zbudili, da bi jo nahranila, preden jo odpeljejo, pa ni vlekla nič - dvakrat je pocmokala in spala naprej. V čem je potem fora, res ne vemuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2009 12:25:28   
botrca
Če ti tako mali spi v kosu 10 ur bodi srečna in ga ne zbujaj. Mleko si pa črpaj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2009 19:45:34   
neisha80
Kaj bi jaz dala,da bi moj 7 mesečnik prespal deset ur v kosu..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2009 17:10:59   
jolly123
Mah ne zbujaj tudi podrazno ne, očitno ne rabi jesti. Naš je tudi enkrat takrat začel spati po ene 8-9 ur v kosu in mi tudi na misel ni prišlo da bi ga šla zbujat. 

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2009 17:51:41   
frulica
naj le spančka,da bo zrasel velik fantek user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2009 12:24:47   
redhouse
Nič se ne sekiraj, sam nej fant spi! Naš je star 11 m in spi od 9-ih zvečer do enih pop naslednjega dneuser posted image user posted image ... Zjutri se ponavad zbudi okol sedmih in nič ne jamra al pa joka ampak čaka, da mu prnesem flašo, preden jo spije, si že menca oči in ga dam samo nazaj spat...tak pač je, po mamici in očitu. Če s težo dobr napreduje, ga ni treba zbujat, mi smo mel na začetku tud mal težav s težo, pa ga vseen nism zbujala, pri 6 m je ujel vrstnike, zdaj je pa bl manekenske sorteuser posted image , ker ima samo 4 obroke na dan, ampak zredit se bo imel še čas. Naš mal zaostaja edino z gibalnimi funkcijami, to je pa zato, ker ima pač prekratek dan in mu manjka izkušenj. Uživaj dokler traja!

Žiga je z nama od 21.8.2008.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2009 13:33:38   
mojčika
Ne noret z zbujanjem, moja 4-mesečnica spi lahko tudi 18 ur na dan, zjutraj se zbudiva ob 7.30, spat gre ob 9.00, spi tri ure, potem mogoče spet urco ali dve pokonci in spet spi 2-3 ure, nato nočno spanje ob 20.00, enkrat dojena ponoči in do zjutraj...

Raje reci, blaženi sva, jaz že sem, ker vse, kar je budna, je dobrovoljna, se smeje, je, gruli... Vsaki mami bi privoščila tako, pa čeprav vem, kako hitro lahko mine, a če le malo tega, je skrajno lepo, saj prav vidiš, kako raste in se redi.user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu redhouse)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2009 14:01:51   
hillmagic
naj dete spi.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.7.2009 9:06:34   
jancika
Imam podoben "problemček". Naša mala je bila stara 2 meseca in že od konca 1 meseca spi po 8 ur ponoči. Zadnji teden pa je začela podaljševati na 10 ur, danes še vedno spi od 10 zvečer, torej 11 ur.
Mene ne skrbi njeno spanje, ker fajn raste, skrbi me to, da mi bo zaradi tako dolge pavze ponoči začelo zmanjkovati mleka. Čez dan je na 2,5-3,5 ure in zaenkrat imam mleka dovolj, ne vem pa kaj se lahko zgodi, če bo spala po 11 ur. Če ni nujno se jaz nebi zbujala in mleka črpala.
Tiste, ki ste imele ali imate take zaspanke, vas prosim za izkušnje.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?