Anonimen
|
Punce, jaz bom znorela. Odpeljalo se mi bo. Moj je tako pedanten, da sem zrela za v toplice. Saj tudi on pospravi vse za sabo, pa tudi jaz, ampak njega moti že taka malenkost, da....sicer ne živiva skupaj, sva skupaj ob vikendih, jaz imam pospravljeno po mojem mnenju kar precej, no, on pa...ne vem, še brisačke ima zložene v rolice, pa če grem jaz npr na wc, pa je pošpricano od vode(ne od scanja ali sranja), ko pač potegneš vodo, mi pusti dvignjen pokrov, da ja jaz to vidim ne morem pomagat, če mam pač tko naštiman, pa to ne pljuskne vse čez, ljudje, to sta 2 kapljici!!!!! On bi pri meni kar pospravljal, pa pregleduje, koliko imam prahu na omari-jaz imam pač 1.60 m, on pa 1.90 in valjda on vidi kaj več, kot jaz... pa tud tko je posesiven in ljubosumen-pri meni, ko sva sama se smeji, pa še to ga moram naštimat, da se, v družbi pa se zapre vase-še pred svojo familijo!...star je 32 let, jaz 34, pa zjutraj vstane že ob 5h!!!! ne vem, če bom zdržala, pa rad me ščiplje, kar me zaboli, pa mu tud povem-no, takrat se pa smeji, pa govori, a drugim si pa pustila wtf, kaj pustila???? Meče mi naprej druge moške, katerih sploh ne pozna in so moja zgodovina, on bo pa tud, ravnokar, je na dobri poti.greva sexat ne vem-4x na mesec, ker pač ne živiva skupaj, pa še mam včasih med vikendom rdeče perilo, potem pa reče-vedno imaš vložke med nogami..pa to sploh ni res...okej, grem zdaj spakirat za v toplice
|