Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 30.7.2006 22:52:50
|
|
|
|
Magi*
|
danes sem z odprtimi usti poslušala zgodbo, da je znanka vložila vse svoje premoženje (veliko, veliko denarja) v nek avstrijski sklad preko nekega prijatelja od znancev. s tem tipom je sice podpisala pogodbo (ki po moje nima nobene prave veljave), ve edino, da tip nima podjetja in, da je vložil ta denar "nekam v Avstrijo", baje v sklade. jo je pa uspel prepričat, da bo donos takooo velik, da bo obogatela. ker sama ne verjamem, da se lahko kar tako z lahkoto obogati oz raje verjamem, da te lahko fino nate....., sem bila res osupla, da je to naredila. a ima kdo kakšne izkušnje s tem? vem, da se nekateri tukaj gor kar dobro razumete v naložbe in vas prosim, če mi razložite ali sem jaz v totalni zmoti ali je to nespametno ravnanje? a je res možno, da so tako veliki donosi, da se tako velik riziko izplača
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 30.7.2006 23:01:44
|
|
|
|
babylove
|
vložila vse svoje premoženje v nek avstrijski sklad preko nekega prijatelja od znancev Jaz sem pa nad tem osupla. Menda se pa ja pozanimaš, kam boš dal vse svoje premoženje. ...tvoj podpis fino paše k tej temi...
< Sporočilo je popravil babylove -- 30.7.2006 23:02:46 >
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 30.7.2006 23:02:01
|
|
|
|
KIRA
|
to je čist navadna goljufija: enemu takemu "naivcu" pomagajo do NEKAJ denarja, ne dosti, pol jih pa tisti priporoča okrog znancem. pa je pol dost ljudi oskubenih. to je čist navaden trik. še banki ne moreš vejet, četudi imaš črno na belem, ker ne veš, kakšne bojo borzne kotacije itd. in kolikšni bojo donosi - pol pa verjameš popolnemu tujcu? ta baba je res ali zelo plavooka, ali pa tako butasta, da že boli. ne kapiram, zakaj so nekateri tako grabežljivi in uskani na denar, da se spuščajo v take posle. (kdor visoko leta, pač nizko pade.... ) morda pa ga ima preveč, pa bi se ga rada rešla? - v tem primeru se priporočam, ker ga men primanjkuje zadnje čase.
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 30.7.2006 23:04:44
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA ne kapiram, zakaj so nekateri tako grabežljivi in uskani na denar, da se spuščajo v take posle. točno to si jaz mislim. še vedno sem paf. še bolj sem pa bila šokirana, ko mi je druga frendica rekla, da se pa njej to sploh ne zdi tako sumljivo , da mogoče pa bo
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 30.7.2006 23:05:40
|
|
|
|
Magi*
|
aha, babylove, pa sem ga zadnjič že hotla zamenjat...pa vidim, da še ni pravi čas;)
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 31.7.2006 7:16:15
|
|
|
|
muki1
|
Magi, ni še pravi čas za menjavo, definitivno je pravi čas za podpis .
|
|
[Brisano sporočilo] 31.7.2006 8:06:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 31.7.2006 11:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
sAMA imam denar v vložen v tujini, vendar stanje spremljam po internetu, dobivam pa tudi izpiske po pošti.Dobiček, ki mi je obljubljen ni sanjski, mi pa denar aktivno upravljajo. Kot vem letos na borzi ni plusa, prej minus. Srednjeročno (4-5 let) se pa varčevnje že splača. Je pa res, da je v EU nekaj davčnih oaz. Nekateri to izkoristijo, drugi pa ne.
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 31.7.2006 12:48:19
|
|
|
|
Tia27
|
Je pa zeeeeeeeeeelo naivna ta tvoja znanka, predlagam, da če ima pogodbo z tem tipom, se naj oglasi z papirji v kakšno odvetniško pisarno, pa ji bo odvetnik razložil, če se kaj da, (glede civilnega dela),pa na policijo naj poda kazensko ovadbo proti temu tipu, če ima ime in priimek(še po kazenski plati).Pa veliko uspehov!
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 31.7.2006 13:11:55
|
|
|
|
babylove
|
Je pa res, da je v EU nekaj davčnih oaz. Kje pa?
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 31.7.2006 15:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
evropski offshore centri so v švici, luksemburgu...pa tudi na britanskih deviških otokih.
|
|
|
|
RE: prevare pri finančnih naložbah v tujini?? 1.8.2006 10:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ja magi, verjamem da to veš. sem samo odgovorila na post svoje predhodnice. kul?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.