|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevarana
24.7.2009 22:51:40   
gloss
pozdravljeni,
drage bralke,želim vam opisati mojo zgodbo v upanju da mi bo lažje.
Šest let sem bila s parntnerjem v vezi od tega tri leta v skupnem gospodinjstvu.Otrok ni.Zadnje čase je bil moj partner fizično in prisično odsoten. Dosti ga ni bilo doma. Ima službo, katera zahteva veliko časa. Vedno se je izgovarjal na službo, ko sem ga spraševala za kaj ga ni doma. Pred nekaj dnevi sem pa izvedela,da ima afero s sodelavko. Ta sodelavka se je pred letom ali manj poročila,zato nisem nikoli posumila na njo. Bila sem na njeni poroki,vedno sem se spraševala, zakaj me ona tako prezira, zakaj je tako hladna do mene. Zdaj vem. Imela sta afero in razmišljala sta celo o družini.
Izvedela sem da je ta afera trajala 5 mesecev. Vsaj on pravi tako. Jaz sem z njim zaključila. Stvari si je odnesel iz stanovanja, mi vrnil ključ jaz pa sem pobegnila na dopust.To je to. Sest let se mi zdi, da sem izgubila. Počutim se prevarano!!!stara sem 28 let. Z njim sem planirala družino.Prizadeta in užaljena sem.
Dobrodošli so vaši nasveti, vaša mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevarana
24.7.2009 23:02:15   
piule
ojooj,to ni prijetno....ampak v vsaki slabi stvar je nekaj dobrega...zaslužiš si bolšega partnerja in ga boš tudi dobila,takrat boš videla in si boš rekla kakšno srečo sem imela,da je tisti bebec odšel ga ni več v tvojem življenju...čas prinese svoje!srečo si imela da si to spoznsla zdaj in ne čez 10 let....

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2009 23:03:28   
ribica.
Sočustvujem s tabo! Hvala bogu nista imela otrok, tako boš lažje obrnila nov list v svojem življenu. Veseli se, znebila si se bremena, ki te je brez privoljnja vleklo nekam navzdol. Zdaj so se odprla nova vrata........... vso srečo!!

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2009 23:13:05   
gloss
ne razumem samo nekaj?jaz trpim in njemu je žal in eno življenje je.zakaj potem ljudje trpimo?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2009 23:21:50   
piule
itak ,zato ne se sekirat in si grenit življenje,kar je je....zzaj je zgodba končana,sprijazni se i glavo pokončno in naprej!tudi jaz sem pred leti imela podobno zgodbo in zdaj rečem hvala bogu,da nisem ostala z njim...čas zaceli vse rane,le sama se sprijazni s tem in razčisti sama sseboj in ti nebo več tako hudo...misli pozitivno 

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2009 23:26:33   
gloss
ne čutim sovraštva do njega.smili se mi ker me je izgubil,ker se cenim. delovna sem,odlična gospodinja in vredu zgledam-ko nisem zagrenjena.je to normalno, da ga ne sovražim?

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2009 23:34:29   
piule
ne se morit s takimi vprašanji,ulovi čiprej drugega tipa in pozabi na tega,vsa ostala vprašanja so nesmiselna,,,jutri je sobota,pojdi ven žurat in mej se fajn....

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2009 23:47:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gloss

ne čutim sovraštva do njega.smili se mi ker me je izgubil,ker se cenim. delovna sem,odlična gospodinja in vredu zgledam-ko nisem zagrenjena.je to normalno, da ga ne sovražim?

mislim da je to dober znak....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2009 10:57:33   
gloss
Prvič sem na forumu in ne morem verjet da mi vse bralke enako odgovarjate.

Tolk sem zmedena, da se sprašujem ali je to razlog dovolj za konec?ali ni potrebno veze obnoviti.?To so samo misli-vem da delam prav!Moj bivši je babjak, pomoje bo še naprej varal.Ampak moti me zakaj mi govori, da mu je žal?da me ni hotel prizadeti?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2009 10:57:53   
RayBan

Počutim se prevarano!!!stara sem 28 let. Z njim sem planirala družino.Prizadeta in užaljena sem.

To so najbolj normalni očutki, ki jih lahko ob tem imaš. Jeza pride kasneje, če pride.
Se strinjam s puncami zgoraj: odpri šampanjec, da si se ga rešila. In počasi naprej, saj si še mlada. Odsvetujem pa enega na horuk, samo zato da ne boš sama, ker te vrste veza se na dolgi rok ne obnese.

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2009 11:04:00   
RayBan

Ampak moti me zakaj mi govori, da mu je žal?da me ni hotel prizadeti?

Zato ker to govorijo vsi. Če pa po čisto kmečki logiki pogledaš: bi to naredil, če te ne bi hotel prizadet? Itak da ne. Zguljena fraza pač.

Morda računa na to, da si ena tistih naivnic, ki bodo v nedogled reševale zvezo, dokler se bo njemu še dalo f*** okoli.
No, meni so všeč ljudje, ki ne padajo na take fore. Ne prvič, ne drugič in ne petnajstič.

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2009 11:13:54   
claud
user posted image user posted image user posted image čas celi rane.......
Zgodba me nekako spominja na bratovo življenje.....na podoben način izgubil 10let.....
in zdaj ko imam jaz dojenčka, vidim kako si on želi družine......user posted image

vem da je hudo, ampak misli pozitivno!!!!!!

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2009 11:31:10   
anci banci
isti nasvet imam jaz... odpri šampnjc al pa flašo vina in si nazdravi da si toliko močna da si se ga rešila...
grovorim iz lastnih izkušenj... 10 let je trajala moja veza, od tega me je 3 leta varal... in sem bila naivna in si ztiskala oči, da nekoč bolje, in da ga preveč ljubim da bi ga izpustila iz svojega življenja.. skoz mi je govoril da me ima rad in da mu ljubica nič ne pomeni, ter da me ne želi prizadeti... no pa je prišel moj dan streznitve ko sem se odločila da tega nočem več... izselila sem ga iz mojega stanovanja, sicer me je bolelo in hudo sem trpela .. amapk čez pol leta se mi je sreča nasmehnila... v moje življenje je prišel moj sednji partner s katerim imam sinkota in ga ljubim ter on mene ljubi in me spoštuje...moj bivši pa se je pa poročil s to ljubico...

pojdi naprej in uživaj ko si sama... nikoli pa ne veš kdaj bo v tvoje življenje stopil nekdo ki te bo spoštoval in ti tega ne bo naredil

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2009 12:35:50   
Teya*D.
Marsikateri prijateljici, ki je še samska ali je bila prevarana in je tako ostala sama, rečem, naj posveti nekaj časa sebi, naj si privošči nekaj kar si prej mogoče ni. Naj se posveti sebi in svojemu telesu.
Razumem, da je zveza bila del življenja ( kot pri tebi, saj 6let ni malo ) in to je potrebno počasi prebrodit.
Prijateljica, ki je pred kratkim končala zvezo je bila jezna, počutila se je izdano, ta izkušnja jo je spremenila, karakter je postal drugače. Lahko bi rekla, da je nekako 'odrasla', ta izkušnja jo je naredila močno in posvetila se je zgolj sebi in svojim željam, ciljem.

Glavo po koncu in naprej!

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2009 13:34:40   
gloss
moje neznane prijateljice-ali si predstavljate kakšna p...... more bit ta ženska,ki se je pred 6 meseci poročila-obljubila je da bo možu večno zvesta.tak bi ji z užitkom dala focn, da bi ji izleteli vsi zobje ven in to samo zato,ker se me ni izogibala, ko je dobro vedela kako je na stvari.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2009 13:44:47   
Anonimen

moje neznane prijateljice-ali si predstavljate kakšna p...... more bit ta ženska,ki se je pred 6 meseci poročila-obljubila je da bo možu večno zvesta.tak bi ji z užitkom dala focn, da bi ji izleteli vsi zobje ven in to samo zato,ker se me ni izogibala, ko je dobro vedela kako je na stvari.

Ce ti bo lazje,pojdi do nje,pa ji  malo razstelaj zobovjeuser posted image .In glej da bo veliko gledalcev...malo za salo,malo zares.

(odgovor članu gloss)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2009 13:45:51   
Oceania
Gloss, zakaj pa ti ne povabiš njenega moža na kavo in ga seznaniš s tem? Pa vsem skupnim prijateljem in žlahti bi raztrobila to skur.... situacijo.

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2009 13:51:56   
jasmina in tadej

Hej!

Da sem jaz v takšni situaciji grem 10000000% do njenega moža in mu povem kaj se dogaja!

Naj ima še ona uničeno življenje!

Jaz NE prenesem takšnih prasuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2009 13:57:28   
gloss
z možem od te p...... sem bila na kavi.on jo ima rad in ne vem če bo jo pustil. pravi da jo bo potem pravi da jo ima rad.poročil se je z njo in mislil da bo to za večno, da bosta imela družino....-saj jaz bi tudi tako mislila, če bi se komaj poročila.Tip je adijo, pred živčnim zlomom.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2009 14:02:42   
Anonimen

z možem od te p...... sem bila na kavi.on jo ima rad in ne vem če bo jo pustil. pravi da jo bo potem pravi da jo ima rad.poročil se je z njo in mislil da bo to za večno, da bosta imela družino....-saj jaz bi tudi tako mislila, če bi se komaj poročila.Tip je adijo, pred živčnim zlomom.

Ojoj,kaksna copatauser posted image .Edino pravilno od njega bi bilo,da gre do tvojga,pa mu mal rebra presteje,njene stvari pa cez okno zmece.
Lepo se bosta izmazala tadva prevaranta,tvoj in ona.

(odgovor članu gloss)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2009 14:06:06   
Oceania
Kleopatra, če sta ljubimca v konsenzu z ljubičinim možem je vsakršna sila odveč. Brezvezna. So pač triperesna deteljica. Za bruhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2009 14:08:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

Kleopatra, če sta ljubimca v konsenzu z ljubičinim možem je vsakršna sila odveč. Brezvezna. So pač triperesna deteljica. Za bruhat.

Imas prav.Mogoce je on ves cas vedel,pa jo ima "takooo rad"....si misli,saj bo minilo,potem bosta pa spet srecnauser posted image .

(odgovor članu Oceania)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2009 14:08:40   
jasmina in tadej

on jo ima rad-   Kaj pa ona njega!? Po moje ne če mu je to nardila! Edino če imata svobodno zvezo!

ne vem če bo jo pustil. -Haloo!!!!!!!!!
Pa jst pustim žensko oz. tipa takoj! Če 1x prevara potem se to ne konča!!!!

bo to za večno - ja večno v življenju ga bo varala! Povej temu tipu da je v glavo tepen!!!!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 25.7.2009 14:09:43 >

(odgovor članu gloss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 14:09:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2009 14:10:39   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ne vem no. Meni to štetje rebr, izbijanje zob..... in klicanje njenega moža ni glih normalno za eno žensko.
V prvem postu praviš, da si zaključila z njim, v tretjem se sprašuješ, če bi še lahko ohranila vezo....
Sprijazni se, da te je prevaral, zakaj je to storil, pa sam najbolj ve.Mož te ženske bo pa že sam spoznal resnico nekega dne.
Jaz bi se na tvojem mestu posvetila sebi, njega pa ignorirala.Pa tudi v novo vezo se nebi spuščala, ker še s to nisi razščistila. Pusti času čas in delaj na sebi. Srečno.

Evo se podpišem pod to!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?