|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pretiran interes za hrano
7.7.2008 16:44:50   
sabina08
Zanima me, če imajo kateri starši slučajno enake izkušnje. Naš 7-mesečnik bi namreč jedel, dokler mu ne prenehaš dajati, včasih potem joče, kar pa mu ponudiš v kosu (kakšno sadje ali žemljo), bi pa kar naenkrat spravil v usta, nato odlomi in niti slučajno ne žveči. Glede količine se pač ravnam po izkušnjah drugih in mislim da poje GH kar malo nad povprečjem. Lepo prosim za kakšen nasvet iz vaših izkušenj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pretiran interes za hrano
7.7.2008 17:14:27   
Anonimen
Otroci rabijo razlicno, eni vec, eni manj.

Poglej ga. Kako ti izgleda? Zdrav dojencke? Ze debel? Na pragu debelosti?

(odgovor članu sabina08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 20:12:05   
butt3rfly
oh joj, eni starši si delate probleme tam, kjer jih sploh niuser posted image bodi vesela, da imaš tako ješčega otroka. moj je isti. vse bi pojedu, še živega volauser posted image kaj mu naj odrekam hrano, ker mi je nekdo svetoval, kolko bi naj otrok njegove starosti pojedel? na kraj pameti mi ne pade. logično, da mu ne vsiljujem. dam mu zajesti, če hoče. količino hrane pri kosilu, zajtrku, večerji in malicah mu jaz določam, če pa je vmes še lačen, mu pa skoraj vedno ponudim sadje, včasih kakšen keks ali malo kruha. seveda bi si vse dal naenkrat v usta, pa mu ne pustim. lepo košček po košček. pa zagotovo ni debel. sploh pa zdaj, ko se na veliko giblje in plazi, tako vse pokuri. tako majhni otroci rabijo kalorično, vendar zdravo hrano.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 22:38:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

logično, da mu ne vsiljujem. dam mu zajesti, če hoče. količino hrane pri kosilu, zajtrku, večerji in malicah mu jaz določam, če pa je vmes še lačen, mu pa skoraj vedno ponudim sadje, včasih kakšen keks ali malo kruha. seveda bi si vse dal naenkrat v usta, pa mu ne pustim. lepo košček po košček.

Enako. Namesto keksa mu dam rižev vafelj al pa multikorn. user posted image  

Sabina08: Koliko kg pa ima? Kaj pravi pediater?

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 2:22:05   
sabina08
No ja, res mu želim samo dobro. Kar se tiče količine, so nas  (posvetovalnica)omejevali pri mleku, zdaj pri GH pa seveda ni več tako enostavno. Je pa že od rojstva na zgornji meji povprečja po teži, tako da se čisto o.k. razvija. Sicer  si ne želim delati problemov, kjer jih ni, zato sem poprosila za mnenje oziroma za vaše izkušnje. Tako me pomirja odziv, da so tudi drugi otročki takšni, da bi pojedli vola user posted image .  Ima cca. 9 kg, tudi odrekam mu hrane ne, samo ko zmanjka jogurta, skute ali Frutka pa se sprašujem, ali je res še lakota vzrok za jok. Res pa je tudi, da še ni nikoli pokazal, da je sit...
Hvala vsem za vaš odziv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 6:07:14   
AKŠ
glej ne obremenjuj se s tem, koliko poje. Lahko si vesela da s tem nimaš problemov. Kolikor vidim je star šele 8 mesecev in je GH šele začel okušati in itak mu je vse novo in dobro...

prej ko slej bo pa prišel dan, ko bo rekel "jaz pa tega ne jem" ! Moja deklica je tudi pojdla vse kar je prišlo pod roke ali zobe...danes pa je situacija popolnoma drugačna. Kar na enkrat se ji je sprdnilo da ne jemo krompirja, pa kakšne zelenjave, testenine jemo samo "gole" brez omake.....

Je pa tako da mene ne skrbi koliko bo pojedla, ker ko bo lačna bo že povedala. Bolj zaskrbljujoče je, če zbolimo in ji takrat res nič ne paše jest, in nato samo čakam, kdaj bo zdravnica rekla da moramo v bolnico....ker naša češpla pri dobrih 2,5 letih tehta še ne 11kg....

tako da - pusti naj papca...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu sabina08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 23:06:29   
sandra85
nej papa user posted image
moj včasih poje zelo malo, včasih pa tako porcijo kosila kot jsuser posted image user posted image
kar se tiče jogurtov in skutic pa bi tut samo jedel-tako da poje za malico po navadi kr 2 jogurta ali 2 skutici (skupaj okrog 200g samo za malico)pa pol še kak piškotek pa brijošek, ...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 12:36:15   
sabina08
Oj, tale vaš sonček je pa res luštkan. Pa je že stal na nogicah pri sedmih mesecih??

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 19:15:32   
pupa79
ko bi lahko jaz isto rekla za našo 10-mesečnouser posted image .Mi imamo pas ravno nasproten problem in sicer komaj kaj spravimo v njo.Lahko rečem le, da bodi vesela, da otrok rad je, glede na to, da so pa zdaj v aktivni dobi pa tako vse pokuri.

(odgovor članu sabina08)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?