Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prestavitev menstruaije 11.6.2011 20:16:05
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla! Jst sem jih šla iskat direkt h G. Jih pa moreš začet jemat (kolkr se spomnim) ene 3 dni pred predvideno M, pa ene 3-4 dni po zadnji tabletki dobiš pol spet M.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 11.6.2011 20:27:18
|
|
|
|
J.L.
|
pa so za doplačat? katere pa si imela?
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 11.6.2011 20:31:04
|
|
|
|
peronija
|
Če imaš zelo redno, potem res ene 3 ali 4 dni prej, če pa ne veš točno, pa je meni ginekologinja rekla, da lahko tudi en teden pred predvideno M. niso za doplačat - PrimolutNoir ali Orgametril - teh je 30 v škatli in so za "večkrat" :-) Meni jih vedno napiše osebna zdravnica. lp
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 11.6.2011 20:32:24
|
|
|
|
J.L.
|
peronija v čem pa je razlika med primolut in orgametril? imam pa redno M na datum.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 11.6.2011 20:41:37
|
|
|
|
anju
|
meni jih je predpisala osebna zdravnica. sem pa imela cisto po njih in jih ne bom več.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 11.6.2011 22:29:52
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. pa so za doplačat? katere pa si imela? Joj, to pa ne vem...Sam takrat sem mela še samoplačniškega G in mislim, da sem jih doplačala. Drugače so po mojem zastojn. Je že kar neki let nazaj, tko, da se tudi imena ne spomnem... Sm ti full pomagala, a?
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 12.6.2011 20:57:25
|
|
|
|
lotkla
|
PrimolutuNoir, pred skoraj 4 leti. Prvič, zadnjič, in nikoli več. Zakaj? Porušilo se mi je hormonsko ravnovesje, pojavile so se neredne menstruacije. Pa smo jo sprožali, pa ustavljali..., posledično kilaža krepko navzgor , in kar mi je sedaj najhuje, da zaradi tega ne morem zanositi. Upam da bo laparoskopija kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruaije 12.6.2011 21:00:48
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotkla PrimolutuNoir, pred skoraj 4 leti. Prvič, zadnjič, in nikoli več. Zakaj? Porušilo se mi je hormonsko ravnovesje, pojavile so se neredne menstruacije. Pa smo jo sprožali, pa ustavljali..., posledično kilaža krepko navzgor , in kar mi je sedaj najhuje, da zaradi tega ne morem zanositi. Upam da bo laparoskopija kaj pomagala. jaz jo žal moram prestavit, drugače ni varjante da bi jih jemala. vendar je pač naneslo tako da je treba jo zaustavit za en dan, tako da bo se treba filat z kemijo:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?