|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prestavitev menstruacije in zanositev?
15.8.2009 11:56:22   
Martinčka
Pozdravljene!

user posted image  mi pošteno zamuja, kar pomeni, da jo bom imela čez en mesec če nama vmes ne uspe nardit user posted image  na proki in poročnem potovanju!
Sedaj pa sem razmišljala da bi si menstruacijo mogoče prestavila, vendar pa ne vem kako je potem z zanositvijo!? ali lahko takrat potem zanosiš ali ne oziroma ali je lahko kaj narobe če takrat zanosiš? Kakšne so vaše izkušnje?
Res si ne želim imet rdečke na medenih tednihuser posted image

pozdravček in hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prestavitev menstruacije in zanositev?
15.8.2009 12:35:16   
Majčka*
Hej!
Da ti povem mojo izkušnjo s tem prestavljanjem: Menstruacijo bi mogla dobit na morju in ker imam zelo boleče in močne se odločim, da jo prestavim...zdravnica mi predpiše logest...začnem jih jemati en teden pred morjem...drugi ali tretji dan morja mi je postalo nenormalno slabo, vse mi je smrdelo, smrdel mi je kavč ki je bil v sobi in je bil iz usnja??user posted image obrnili so se mi cigareti...zredila sm se za 3 kg, pogosti glavoboli...sm pomislla da sm noseča ker sem imela tipične znake, sam sm si rekla nemogoče, saj sem po prihodu iz morja prenehala z jemanjem tabletk in dobila tečko ampak simptomi pa še vedno niso izginili, le malo bolj blagi so...no ja če bi bila jest še enkrat na temu imam definitivno raj menstruacijo na morju, potrpim tiste tri dni ko imam močno, ko pa da bi še kdaj jemala te tabletke za prestavit user posted image , saj mi je popolnoma ampak res popolnoma zmešela hormone...razen če nisem res noseča no v to se pa še nisem prepričalauser posted image ampak dvomim.
Drugače pa naj nebi bilo nič narobe če takrat zanosiš, ker če je kaj narobe pride do spontanega splava, če pa je vse vredi se pa plod obdrži...mnogo punc je že jedlo kontracepcijo in so kasneje pogruntale da so nosečke, pa je bilo z njihovimi otročki vse vredi...je pa tudi to mene najbolj skrbelo, kaj če je kej narobe, vendar sem se pomirila, ko sem malo prebrala ta forum in izkušnje drugih deklet:)

No zdj sm se res razpisala, upam, da se ti bo dalo bratiuser posted image !

veliko sreče in čimlepše poročno potovanjeuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2009 12:43:30   
mojca345
jest teh hormon in tablet sploh ne maram, da se vnašajo v telo....na morju se itak tok rekreiraš, da so ponavadi manj močne....saj jaz imam skoz močne...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Majčka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2009 13:51:41   
Martinčka
hm... a tao da v bistvu ti da ginekologinja potem kr KT tabletke!? eh sem mislila da so kakšne druge tabletke prav zato namenjene.. pri KT pa tako vem kako je ko jih začneš od začetka jemat.. meni takrat pravzaprav ne zgine menstruacija oz menstruacija mi izgine ampak imam pa takšne vmesne krvavitve prvič ko jih jemljem... ah potem si pa raje ne bom delala bremena še s tem.. upam da bo res čimprej prišla ta tečka rdeča, ali pa vsaj upam da se mi ravno na poročnem potovanju konča...
če bi pa nama zdaj v tem mescu ki ga imava še pred seboj uspelo nardituser posted image  pa bi bilo tako najboljeuser posted image .... haha... dream dream dream:)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2009 14:28:43   
Majčka*
Martinčica lahko ti da tudi neke druge tablete, sm pozabla kako se jim reče, ampak so še bolj močni, pa jemat jih morš 2 krat na dan kar pri meni ni prišlo v poštev še na enkrat bi velikokrat pozabila, če nebi imela opomnika!

Upam, da se ti vse dobro izteče...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2009 15:39:16   
lukec
Jaz sem si jo letos prestavila s Primolut Nor. Brez kakršnihkoli problem , slabosti, slabega počutja ... Tudi M potem je bila sicer malce šibkejša ampak normalna.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Majčka*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2009 16:52:12   
limonita
Torej, če imaš namen zanositi lahko prestaviš menstruacijo. V ta namen se predpisujejo tablete Dabroston. Jaz sem začela z njimi 3 dni pred predvideno M in sem jih jemala do prihoda domov. M sem potem dobila čez 2 dni. Nisem imela nobenih težav, sem jih pa jemala na 8 ur - tako priporoča tudi Pušenjak.

Če nimate namena zanosit so pa za prestavitev Primolut nor.

Sicer pa ne vem zakaj ste nekatere tako proti prestavitvi in delate iz tega tak bav bav.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2009 17:02:45   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

hm... a tao da v bistvu ti da ginekologinja potem kr KT tabletke!? eh sem mislila da so kakšne druge tabletke prav zato namenjene.. pri KT pa tako vem kako je ko jih začneš od začetka jemat.. meni takrat pravzaprav ne zgine menstruacija oz menstruacija mi izgine ampak imam pa takšne vmesne krvavitve prvič ko jih jemljem...

No, dajanje KT za prestavitev ni ravno običajna praksa. M se s KT prestavlja običajno takrat, če tudi sicer uporabljaš KT.
Sicer pa se vmesne krvavitve v prvem mesecu jemanja KT pojavljajo zato, ker punce začnejo / začnete z njimi že 1. dan menstruacije. V izogib temu je z njimi najbolje začeti 4. oz. 5. dan in potem še 7 dni uporabljati kondom.

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2009 17:48:42   
Martinčka
limonita, a a lahko jaz v tem času zanosim ko jemljem te tabletke za prestavitev? ker midva si želivauser posted image ... hvala ti!!!

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.8.2009 18:09:26   
limonita
Če boš uspela dobit Dabroston potem lahko zanosiš. Da te še opozorim, nekateri ginekologi še vedno ne vedo, da so tablete Dabroston ponovno v naših lekarnah. Pred časom se jih namreč ni dalo dobiti. 

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.