|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prestavitev menstruacije
12.7.2007 16:07:06   
Anonimen
Mene zanima,koliko prej lahko neham jest tabletke ( femodem ),da prestavim tetko,ker ne bi rada jo imela na dopustu.A lahko neham 7 dni prej jemat tablete,ne da bi me bilo strah zanositve,ker trenutno si tega ne moremo privoščiti (finance,prostorska stiska).
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prestavitev menstruacije
12.7.2007 16:10:22   
soncece24
Ne prej nehat, ampak ko boš s to tablico, ki jo zdaj ješ gotova, kr začni z naslednjo. Potem je sigurno ne boš imela na morju, pa še zaščitena boš.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 16:14:03   
Anonimen
Ja men so rekl,da nehaš lahko prej,naprej ne semš jest,da ni dober.A naj kr G pokličem al kako?Ker bom ravno mela na morju pa to 7 dni.user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 16:20:19   
majci23
anonimna! Jaz sem tudi prej jemala femoden. za prestavitev moraš jest naslednjo tablico in sicer  toliko tablet za kolikor dni želiš prestavit M. Če hočeš prestavit za npr. 4 dni poješ 4 tablete več iz novega zavojčka. jaz ne vem, če lahko prej nehaš. jaz sem vedno nadaljevala s tablico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 16:38:42   
Anonimen
Ok.Hvala lepa,pol pa naredim 7 dnevni premor,pa tisto tablico naprej jem,al kako?A morem novo?Nikoli še nisem prestavlala.

(odgovor članu majci23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 16:45:04   
Anonimen
Poglej. Jemlješ tekočo tablico, potem kar začneš dalje novo, kolikor želiš pač prestaviti user posted image . Ko jemlješ iz nove tablice, pojej kar za en teden, bo še najmanj kompliciranja. In dobiš isti dan user posted image , sam en teden kasneje. Simpl k pasulj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 18:17:38   
zarjica
ja, tako kot pravi nati. Samo ne delati nobenega premora vmes med 1. in 2. tablico, ker si boš vse zbiksala....
Jaz sem vedno (vsaj 5-krat sem tko nardila), da sem 2 tablici jedla skupaj, potem pa premor. Torej sem eno M preskočila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?