Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:10:22
|
|
|
|
soncece24
|
Ne prej nehat, ampak ko boš s to tablico, ki jo zdaj ješ gotova, kr začni z naslednjo. Potem je sigurno ne boš imela na morju, pa še zaščitena boš.
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja men so rekl,da nehaš lahko prej,naprej ne semš jest,da ni dober.A naj kr G pokličem al kako?Ker bom ravno mela na morju pa to 7 dni.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:20:19
|
|
|
|
majci23
|
anonimna! Jaz sem tudi prej jemala femoden. za prestavitev moraš jest naslednjo tablico in sicer toliko tablet za kolikor dni želiš prestavit M. Če hočeš prestavit za npr. 4 dni poješ 4 tablete več iz novega zavojčka. jaz ne vem, če lahko prej nehaš. jaz sem vedno nadaljevala s tablico.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok.Hvala lepa,pol pa naredim 7 dnevni premor,pa tisto tablico naprej jem,al kako?A morem novo?Nikoli še nisem prestavlala.
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej. Jemlješ tekočo tablico, potem kar začneš dalje novo, kolikor želiš pač prestaviti . Ko jemlješ iz nove tablice, pojej kar za en teden, bo še najmanj kompliciranja. In dobiš isti dan , sam en teden kasneje. Simpl k pasulj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?