|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 16:32:46   
rubin
Prvič sem jedla KT kar naprej brez 1 tedenskega presledka ker smo šli na morje (začetek avgusta), zdaj bi morala pa ravno v nedeljo zadnjega vzet, a gremo v poned. v toplice pa bi jo rada še tokrat prestavla, a ne vem ali je pametno ali ne, ampak za tampone mi pa ravno ni.
Je že katera imela podoben problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 16:39:21   
soncece24
jaz sem v neki reviji enkrat brala, da bi s temi modernimi tabletkami ženska lahko tudi po 6 mesecev bila brez prekinitve, pa bi mela pol samo 2x na leto M. To bi meni blo sicer čudno, samo če bi to blo ok, potem si komot lahko še zdaj prestaviš. Jaz sem si za morje prestavila tak, da sem dva - x nehala 5 dni prej jemat, pa enkrat malo potegnila (3 dni9, pa je blo vse ok.

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 16:57:20   
Anonimen
No čaki bom pa še jest nekaj vprašala. Če naj bi dobila M recimo 1. septembra in sicer ne jem tablet, kdaj naj jih začnem, da bi si M prestavila za en teden? A bi jih že mogla cel avgustovski ciklus? :zmeden:

Drugače pa ja, vrhunske športnice žrejo KT brez premora tudi po pol leta, da nimajo "težav" z M. Vem, sem bila tudi jaz tam. O škodljivosti tega pa raje ne bi. Hvala bogu da imam zdravega otroka.

(odgovor članu rubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 17:09:49   
soncece24
ja, že avgusta bi jih morala, ker prvo tableto vzameš prvi dan M. mislim pa, da obstajajo tudi neke tablete, ko si brez KT lahko M prestaviš. Samo moraš h G po njih. Ne vem pa, kak se reče.

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 17:12:32   
Anonimen
Oh :( Spet bo vse pobrkano in to samo zato, ker se mi ne ljubi prečastite odnest do moje G :grrr:

Hvala zonenšajn :)

(odgovor članu rubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 17:13:20   
soncece24
ni blema

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 18:26:11   
gala
Hojla!
Ko sem zaradi terena rabila letos prestavit menst., sem poklicala G. in mi je dala recept za tablete Premulut nor (ali nekaj podobnega). Z jemanjem pričneš 3 dni pred pričakovano menst. in jemlješ dvakrat na dan, največ 10 dni. Deluje!:sloncek:

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 18:47:01   
Anonimen
Aha, hvala tudi tebi, gala. Ampak kontracepcijskega učinka pa najbrž nimajo, kajne? Bi bilo preveč za pričakovati.

(odgovor članu rubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 22:26:52   
kaj@
Gala tudi jaz sem imela iste tabletke kot ti,imenujejo se pa PRIMOLUT-NOR,z jemanjem začneš 3 dni pred M,jemlješ največ 10-14 dni,meni jih je napisala os.dr.,tudi pri meni so delovale,ni pa to kontracepcija

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 22:33:45   
gala
Ni kontracepcija. Za to je najboljši aspirin:)-:)-:)-

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 22:34:57   
gala
Daš ga med kolena pa noge tiščiš skupej, da ne pade dol:)-:)-:)-

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prestavitev menstr. 2x ?
23.8.2005 22:37:23   
kaj@
jasno da,poj pa tud zraven ne more:)-:)-:)-

(odgovor članu rubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?