|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   presredek
30.5.2009 20:50:44   
Anonimen
Pozdravljene, zanima me ali ima kakšna podobno težavo ter če pozna rešitev zanjo. Torej , moja težava je ta, da mi pri vsakem spolnem odnosu poči presredek. Do sedaj me je samo zapeklo , ni pa oviralo odnosa (ranica je bila velika1-2 mm). Sedaj pa je preveč boleče za penetracijo in kljub temu da je prišlo samo do delne penetracije je ranica večja cca 2-3 mm. Naj povem da sem rodila pred 3 tedni vendar na CR , tako da tam do ni bilo nič poškodovano. ali je možno da mi presredek poči ker nisem imela odnosov 6 mesecev?
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: presredek
31.5.2009 9:01:55   
urška
a niso spolni odnosi tudi pri CR odsvetovani vsaj 6 tednov? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2009 9:50:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška

a niso spolni odnosi tudi pri CR odsvetovani vsaj 6 tednov? 

Pa zakaj bi bilo potrebno čakat,če se ženska dober počuti??
Midva sva začela 14 dni po porodu,ker sem se super počutila,nič nisem bila šivana,čišče sploh ni bilo(ker mi je pri porodi ostalo malo posteljice not,zato so mi maternico sčistili),zakaj bi pa čakala?Oba z možem sva si želela,oziroma sva komaj čakala,blo je pa ful na nežno.Sam na higieno je treba pazit.
Po moje bi bilo fajn,da ti partner pred odnosom presredek fajn zmasira z kako kremico,ki je temu namenjena,pol pa čisto nežno začne.user posted image

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2009 11:04:35   
Anonimen
osebno se počutim super, zato nisem vedla smisla čakati. Partner je bil nežen ,ampak presredek je vseeno počil, in to več kot ponavadi. :( upam da bom zadevi prišila do dna, ker se spolnosti ne mislim odreči :)
ima še kdo kakšen nasvet, izkušnjo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2009 11:32:03   
J.L.
meni je pomagala krema kuterid. dobiš pa jo na recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2009 11:55:17   
ronja
Po mojem je tkivo malo bolj okorno zdaj - najprej je bilo nabreklo od nosečnosti, zdaj pa že nekaj časa ni bilo "v rabi" in koža, sluznica in mišice niso več tako prožni, kot so bili. Fant pa verjetno ni glih na spodnjem delu velikostne lestviceuser posted image .
Zdaj par dni počakajta, da se ranica poceli, potem pa si presredek masiraj in razteguj, lahko ti ga tudi on, pred seksom, recimo - nežno, pa potem vse dokler ne postane neprijetno - in seveda začnita vedno nežno, sploh bodita zdaj nekaj časa bolj mirna kot navadno, da se vse v normalo vzpostavi.

Sicer je precej odvisno od same elastičnosti tkiv: tudi midva nisva smela več kot pol leta user posted image in me je tudi malo skrbelo, kako bo prvič po porodu. Pa je bilo super, čeprav ni bil glih najbolj nežen seks (ipak sva čakala pol leta, nouser posted image ), sploh pa ni bila glih najbolj priporočljiva poza za prvič... (ampak obe sobi sta zasedeni, v kopalnici se pa ne da uleštuser posted image . itak da tudi nisva čakala 6 tednovuser posted image . Tako da lahko je kljub vaginalnem porodu vse ok, če si zelo gibčna po naravi. Ti pa si imela že prej malo problemov s tem in jih je to zdaj pač malo zakrnelo. Bo boljše, ko spet dobiš kondicijouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.5.2009 12:18:49   
Anonimen
ronja vem kaj pomeni pavzirati pol leta user posted image mož res ne spadav spodnje povprečje glede velikosti user posted image in mogoče res tudi naša poza ni bila najbolj priporočljiva za prvič po pavzi. no vsekakor upam da se bo zadeva rešila, kr se spolnosti ne nameravam odreči user posted image .

J.L. krema kuterid se predpisuje pri raznoraznih dermatitisih in uporaba Kuterida je smiselna na način: 3-4 dni, nato pavza 2-3 tedne. pa še kortikosteroid je. Ginekologa imam šele čez 4 tedne, tako da bova pač morala počakati do takrat. user posted image ali pa mogoče probava vmes kakšno drugi pozo . več kot počit itak ne more user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2009 13:17:48   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

J.L. krema kuterid se predpisuje pri raznoraznih dermatitisih in uporaba Kuterida je smiselna na način: 3-4 dni, nato pavza 2-3 tedne. pa še kortikosteroid je. Ginekologa imam šele čez 4 tedne, tako da bova pač morala počakati do takrat. user posted image ali pa mogoče probava vmes kakšno drugi pozo . več kot počit itak ne more user posted image

no jaz dermatitisa nimam, sem pa mela razpokano kožo oz. ranico, zato sem pač mazala z omenjeno kremo., pa je bila čudežna. user posted image seveda po pregledu ginekologa, ki je kmazilo tudi predpisal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2009 13:59:53   
ronja
Probajta kakšno pozo, kjer imaš ti kontrolo in ki ni preveč "globoka", mogoče misjonarčka za začetekuser posted image . Itak da se tkivo spet raztegne - če se lahko pripravimo nogo, da gre za vrat, se bo tudi en presredek pustil raztegnituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2009 15:03:57   
Njumi
z ognjičevo kremo namaži, pa počakaj, da se zaceli. ja, tudi masaža tega dela bi znala pomagati, v povezavi z ognjičem - pozdravila se boš (upam) en-dva-tri. srečno!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2009 8:17:52   
Anonimen
punce , zlate ste.
vidim da tudi ve veste kaj pomeni "bi pa ne morem"user posted image
ronja nogo za vrat p še vedno spravim user posted image

(odgovor članu Njumi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2009 10:39:20   
ronja
hehe, jaz tudiuser posted image
sicer pa midva veva, kaj pomeni: bi, pa ne smemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2009 10:46:02   
Anonimen
rojna torej sta tudi vidva BIsexualca user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2009 10:46:36   
ronja
haha, dobra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!