|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preskoki v rasti- kdaj?
28.11.2009 18:12:34   
Aniiita
Živjo,

mene zanima kdaj približno naj bi bili preskoki v rasti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preskoki v rasti- kdaj?
28.11.2009 23:03:05   
Sempervivum
Pri starosti 3 tedne, 3 mesece, pa (nisem čist 100%) pri 6 mesecih.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2009 23:04:33   
Anonimen
1 mesec, 4 mesece, 6 mesecev, 9 mesecev, 14 mesecev
To so naše izkušnje.user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2009 0:17:36   
Aniiita
In kako se je kazal ta preskok? Morda v tem, da so hoteli biti hranjeni skoraj non stop? KOliko časa pa traja potem to?..me precej izčrpuje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2009 22:29:31   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

In kako se je kazal ta preskok? Morda v tem, da so hoteli biti hranjeni skoraj non stop? KOliko časa pa traja potem to?..me precej izčrpuje..

Ja, tako nekako user posted image
Jaz pri 3 tednih nisem opazila preskoka, pri 3 mesecih pa definitivno user posted image  Je tudi mene kar izčrpalo, predvsem me je motilo to, da niti ene stvari nisem mogla do konca narest, pa je že jokal, s tem da naš mali skoraj nič ne joka. Samo takrat ga je bilo slišati, je bilo zelo očitno ... Tudi kosila nisem mogla do konca narest, se mi je vse zažgalo, pa prekuhalo, ... user posted image  ker si za dojenje kar vzame čas. Pri nama je preskok trajal kakšen dober teden. Vmes je bilo ene dva dni že normalno, potem pa spet ... sva se dojila na kakšno uro, ampak samo čez dan. Ponoči je normalno spal.

Tistega pri 6 mesecih pa še nismo imeli, smo še premajhni user posted image

Srečno!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2009 15:20:11   
livia
Nisem opazla tega preskoka.
Smo se dojili po potrebi.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2009 20:07:29   
dushka
Jaz tudi nisem opazila.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2009 21:35:01   
poli*
Jaz se spomnim velikega poskoka pri 2 mesecih, ker smo se iz običajnega dojenja na tri ure začeli dojiti na uro in pol (20 min. je jedla, 20 min jo je bilo treba gor držat zarad polivanja, potem smo jo preoblekli in čez pol ure jovo na novo. Mami pa utrujenaaaaa). To je trajalo do petega meseca, potem je nekaj zbolela in zgubila malo apetita... tko da smo potem spet prišli na 2-3 ure. 

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?