Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: preskoki v rasti- kdaj? 28.11.2009 23:03:05
|
|
|
|
Sempervivum
|
Pri starosti 3 tedne, 3 mesece, pa (nisem čist 100%) pri 6 mesecih.
|
|
|
|
RE: preskoki v rasti- kdaj? 28.11.2009 23:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
1 mesec, 4 mesece, 6 mesecev, 9 mesecev, 14 mesecev To so naše izkušnje.
|
|
|
|
RE: preskoki v rasti- kdaj? 29.11.2009 0:17:36
|
|
|
|
Aniiita
|
In kako se je kazal ta preskok? Morda v tem, da so hoteli biti hranjeni skoraj non stop? KOliko časa pa traja potem to?..me precej izčrpuje..
|
|
|
|
RE: preskoki v rasti- kdaj? 2.12.2009 22:29:31
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita In kako se je kazal ta preskok? Morda v tem, da so hoteli biti hranjeni skoraj non stop? KOliko časa pa traja potem to?..me precej izčrpuje.. Ja, tako nekako Jaz pri 3 tednih nisem opazila preskoka, pri 3 mesecih pa definitivno Je tudi mene kar izčrpalo, predvsem me je motilo to, da niti ene stvari nisem mogla do konca narest, pa je že jokal, s tem da naš mali skoraj nič ne joka. Samo takrat ga je bilo slišati, je bilo zelo očitno ... Tudi kosila nisem mogla do konca narest, se mi je vse zažgalo, pa prekuhalo, ... ker si za dojenje kar vzame čas. Pri nama je preskok trajal kakšen dober teden. Vmes je bilo ene dva dni že normalno, potem pa spet ... sva se dojila na kakšno uro, ampak samo čez dan. Ponoči je normalno spal. Tistega pri 6 mesecih pa še nismo imeli, smo še premajhni Srečno!
|
|
|
|
RE: preskoki v rasti- kdaj? 3.12.2009 15:20:11
|
|
|
|
livia
|
Nisem opazla tega preskoka. Smo se dojili po potrebi.
|
|
|
|
RE: preskoki v rasti- kdaj? 3.12.2009 20:07:29
|
|
|
|
dushka
|
Jaz tudi nisem opazila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?