Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: presenečenje 2.5.2006 21:19:44
|
|
|
|
total
|
mogoče v kakšno kopel,jazzuzi...
|
|
RE: presenečenje 2.5.2006 21:24:14
|
|
|
|
lelaval
|
Ja - na Fontano. Pa naj bo še kakšna masaža zraven. Potem pa na večerjo v dvoje.
|
|
RE: presenečenje 2.5.2006 22:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa mislm da bo najbolj vesel kakšnga darila ki si ga sam želi oz. če ima kakšno posebno neizpolnjeno željo ali fantazijo.................
|
|
|
|
RE: presenečenje 3.5.2006 22:18:34
|
|
|
|
ANDREJA 75
|
Pelji ga na razvajanje v dvoje v Sunny studio v Dravlje vzemi paket cleopatra super ti rečem masaža ...... 0
|
|
|
|
RE: presenečenje 3.5.2006 22:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
moj ex si je ful želel tečaj varne vožnje. Tist k se z ročno obračajo na mokri cesti pa to....romantika ja . enkrat sem mu pa stol za 60.000 kupila - pisarniški da ne bo pomote za pred računalnik - si ga je tud želel
|
|
|
|
RE: presenečenje 5.5.2006 22:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
vredu mu ga obdeli pa bo presrečen
|
|
|
|
RE: presenečenje 6.5.2006 19:31:58
|
|
|
|
valči
|
Midva sva imela včeraj 10 let,kar sva skupaj,pa sem mu dala samo bonboniero Pa ljubim ga še vedno,zelo,zelo,to mu največ pomeni,pa še zastonj je
|
|
|
|
RE: presenečenje 8.5.2006 11:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni bi bilo dolgcas na teh raznih presenecenjih.. In kar je najbolj zoprno na teh kao presenecenjih je pa to, da se moras delat, da ti je blazno vsec.. pa ceprav ti ni glih.. ker bos zaradi tega presenecenja mogoce kaj drugega kar ti je bolj vsec zamudu.. Nc komplicirat, ce ga hoces ocrat.. kaksen dober prigrizek in pijacka na terasi ali pa balkonu bi bila cist fajn..
|
|
|
|
RE: presenečenje 8.5.2006 12:53:27
|
|
|
|
Maleal
|
Pelji ga v Evergreena -hitra cesta Pesnica-Šentilj,greta v jacuzzi,šampanjček,jagode,...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?