Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prerisavanje na steno... kako? 21.4.2005 5:36:20
|
|
|
|
Lunca1
|
Najlažje je z grafoskopom, če si ga imaš možnost kje sposodit. Sliko pa prefotokopiraj na folijo. Druga možnost pa da sliko daš tako povečat, kot bo potem nasteni.
|
|
|
|
prerisavanje na steno... kako? 21.4.2005 8:24:01
|
|
|
|
lin
|
Mene to tudi zanima! Kaj pa tisti papir kako se mu že reče,mislim da indigo?Ki prefotokopira nasednji list,a mislite da bi stena ostala popacana,ker vam da včasih drugi list ni glih čist:zmeden:
|
|
|
|
prerisavanje na steno... kako? 21.4.2005 8:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bi, ker packa. Grafoskop, kot že prej omenjeno, pa tud zdaj v dobi računalnikov projektor - sam pol moraš skenirat slikce. Pa diaprojektor, pa moraš fotkat slikce. Ali pa mreža. Čez risbo narediš mrežo. ali pa na folijo skopiraš in odspodi daš mm papir, samo pol je treba na steno tudi mrežo narisat, primerno večjo seveda. Pa tako, da figurice izrežeš iz malo debelejšega papirja. Aja figurice prerišeš na debelejši papir, magari z indigo varianto. Pol pa izrezano figuro prilepiš na steno in jo obrišeš. Pa magari režeš hlače posebej, glavo posebej... vsako obrišeš in voila... izdelek.
|
|
|
|
prerisavanje na steno... kako? 21.4.2005 9:33:17
|
|
|
|
Dadi
|
Jaz sem slikice z indigo prekopirala na steno. Pa ni bilo nikjer črno po indigu. Je treba pač probat. Se je poznalo samo tam kjer sem risala. Pa nalepila sem si na strop (bolj težko bi to cel čas držala) z avtoličarskim selotejpom, ki gre brez težav in posledic dol. Skratka indigo rula.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?