Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: preoblačenje sedežne garniture 14.4.2009 21:40:29
|
|
|
|
muca79
|
Pozdravljena, glede preoblačenja sedežnih garnitru je tako da načeloma proizvajalci ponavadi tega ne delajo vem da če imaš od Mebla ti je ne bodo preobleki, če imaš od drugega proizvajalca pa jih lahko kontaktiraš ali pa se obrneš na kakšnega tapetnika. Vem da v Solkanu pri Novi Gorici je tapetništvo Nika, nevem s kje si tako da najbolje da pogledaš v imeniku in pogledaš kaj je v tvojem kraju. Upam, da sem ti kaj pomagala :-) Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: preoblačenje sedežne garniture 15.4.2009 8:13:21
|
|
|
|
bori2
|
Zdravo, Sedežno garniture ti prodajalec - proizvajalec načeloma ne bo preoblekel imaš pa v vseh krajih "tapetništva" ki to počnejo. Pri nas(Postojna) so to Žele iz Pivke Brest Top iz Podskrajnika in nekaj jih je tudi v Logatcu. Cena je odvisna od materiala, delovna ura pa je tista, ki določa ceno - kar lahko glihaš. Mi smo se dogovorili, da nam bodo zaračunali samo blago in prevoz, ker smo garnituro po meri anročili tam, kjer smo jo po 10 letih tudi preoblekli.. Cene blaga so pa spet zelo različne, tam od 8€ pa za usnje tudi do 20€ na m2. Vem, da ko je kolegica spraševala za preoblačenje, so ji rekli, da se bolj splača novo naročit, ker se poleg uničenega blaga v določenem času uničijo tudi sedišča - polnilo. Vprašaj kar v kakšno taspetništvo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?