Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 19:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
da! nesi racunalnicarju. alpa ti jaz ju3 posljem program ra resevanje podatkov.
|
|
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 19:29:39
|
|
|
|
bumerang
|
Kako pa se s tem programom dela? A res misliš, da bi ga bila sposobna uporabljati sama? Disk se v bistvu prižge ampak ga ne zažene oz. računalnik pogona sploh ne zaznava.
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 19:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem, ce bi znala delat z njim. je p ze parim mojim on-line prijateljem crknil disk in so dobili nazaj zgubljeno. u glavnem, da se.
|
|
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 19:40:36
|
|
|
|
mika
|
V ljubljani je en tak 'servis', kjer imajo 75% uspeh pri reševanju podatkov. Ne vem pa kako se imenujejo. So dragi, ko . poznam nekoga, ki je pri njih plačal 700€.
|
|
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 19:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mika, se strinjam. cene pa so zasoljene zato, ker se folku ne sanja, da to sploh ni komplicirano.
|
|
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 19:49:56
|
|
|
|
bumerang
|
Miška, imaš ZS.
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 6.1.2010 20:17:17
|
|
|
|
Felicita
|
če disk sam ne spušča čudni rožljajočih/škripajočih zvokov bi jest poskusila najprej z menjavo kabla, ki povezuje računalnik in disk... ker pomoje je kej takega, ker če bi dejansko spustu dušo se ti sliši (verjemi, moj je po bližnjem srečanju s tlemi crknu in se je prec slišal da neki ni kul... sm pa rešla cca 90% podatkov)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 7.1.2010 20:06:08
|
|
|
|
bumerang
|
Na njem se iz rdeče lučke, ki je znak odklopljenega diska, takoj po priklopu za delček sekunde prikaže zelena, ki se potem spremeni v oranžno, potem se pa sliši klop-klop-klop, zvok, podoben temu, ki se je nekoč slišal pri zagonu disket vendar ne tako močno slišen, komaj zaznaven.
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 10.1.2010 20:02:07
|
|
|
|
bumerang
|
Hvala, mi je že miška poslala tri programe pa ni šlo z nobenim - diska sploh ne prepozna oz. odpre. Bom poskusila še priključit na kable od katerega drugega, da vidim, če je kablovje, sicer bom pa naredila križ čez. Pa ravno zato sem ga kupila, da bodo ja stvari gor ostale trajno, grrrrrrrrrr.
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 10.1.2010 20:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ce ne bo slo, ga nesi v kako rac. trgovino ali servis. in se naredi neumno. ne omenjaj kakih podatkov gor. samo naj ti pogledajo zakaj racunalnik ne prepozna diska. ker kakor bos omenila kaksne slike ali druge podatke, bojo zagrabili in ti maaaaastno zaracunali....
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 10.1.2010 20:06:58 >
|
|
|
|
RE: prenosni disk spustil dušo 10.1.2010 20:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pa od zdaj naprej vedno vedno delaj kopije.....magari 2x na leto. ker se noben digitqalni medij ne more primerjat s starimi dobrimi fizicnimi slikami, vhs kasetami in diapozitivi!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!