|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosna posteljica
8.4.2005 18:46:28   
pikka
Rada bi kupila prenosno (potovalno, zložljivo) posteljico. Zanima me, katero mi priporočate in kakšne so kaj cene.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prenosna posteljica
8.4.2005 18:47:49   
piščanc
sedaj je akcija vbaby centru za malo manj kot 9.000 sit

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prenosna posteljica
8.4.2005 18:57:58   
lin
Mislim da je ta v bc solidna cena pa sploh

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prenosna posteljica
8.4.2005 19:36:31   
kofetek2010
da ne bom nove teme odpirala ;)
a pozna katera "Contour Electra Blackwell" prenosno posteljico /Toysov katalog str.38 ?

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prenosna posteljica
8.4.2005 20:39:27   
babylove
Poskusi izbrat takšno s po višini nastavljivim ležiščem, drugače se boš na nos postavila, ko boš malčka noter dajala.

Jana73, to je Gracova postelja? Dimenzije so manjše, mislim da je 60x120. Drugače pa so Contour Electra fine postelje. Jaz sem ravno zaradi velikosti vzela raje Rollabed (140x70).

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prenosna posteljica
8.4.2005 20:56:16   
kofetek2010
babylove- ja od Graco je, je pa res majhna (107x56cm), ampak zgleda pa svetovno ;) takoj za njo pa Bruin "Sleep and play center" 65x120cm (obe imata tudi previjalno in nočno lučko) ;)

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prenosna posteljica
8.4.2005 21:09:55   
babylove
ja, ene Contour Electra imajo še sistem vibriranja ležišča... Amerika pač ;).

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prenosna posteljica
8.4.2005 21:11:08   
babylove
Aja pa še to: tiste previjalne ne moreš kaj dolgo uporabljat, mogoče kak mesec, ker je zelo kratka.

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prenosna posteljica
8.4.2005 21:19:44   
LIALIA
Tista previjalna je zelo uporabna - saj dojenček ima ponavadi na previjalni noge skrčene. Naša je stara 6 mesecev in jo komot lahko gor previjem. Imamo Graco posteljico (pri tašči) in kadar smo tam, jo uporabljamo.

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prenosna posteljica
11.4.2005 10:07:25   
bilba
ja,midva sva jo tud kupla prejšen teden.tam okol 180 eurov je bla.sam sva uno stacionarno dobilo, pa sva rekla, bova pa tle trošla. je prou huda.z vibratorjem, melodijami, previjalno(mislim , da se kej do enga leta ni za bat, da bi bla premejhna), neko fensi poličko, strehco,....je res kul.jo majo prjatli, pa pravjo, da je tist vibratorček prava uspavanka.:duda:

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.