|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosna postelja
25.6.2009 21:46:48   
emica2008
imamo namen kupit prenosno posteljo in se odločamo  med tistimi dražjimi okrog 100 eur ali pa tiste cenejše okrog 60 eur. ali je treba kupit še kako podlogo, kot kakšen jogi ali je vse zraven? kaj pa glede kavlitete? kaj priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenosna postelja
25.6.2009 21:58:58   
babylove
Mi smo uporabljali dražjo posteljo Graco kot glavno posteljo (namesto lesene). Spodaj je imela fino podlogo in se je lahko uporabljala brez dodatnega jogija. Kasneje sem ga vseeno dokupila, ko se je začel vstajat v postelji ipd. je vseeno bolje, če je jogi v enem kosu, ker če ravno v pregib zložljive podlage stopi, ni najbolj stabilno.
Imela pa sem tudi posteljo za 30€ od Babydeal za počitek pri varuški in je razlika v kvaliteti očitna. Tale zadnja se je skupaj postavila, ko je pač njej bilo do tega, brez dodatnega jogija je absolutno nisi mogel uporabljat, res je bila cena proporcionalna kvaliteti. No, takšne so moje izkušnje.

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2009 21:59:45   
kajajaka
Koliko jo boš pa uporabljala?
Za teden ali dva na leto - za dopust, je tista za 30€ enako dobra kot tista za 100€.

Mi imamo eno za 30€ iz Leclerca, podloga je bila pa 10€ in je za tista dva tedna na leto super- mala v njej spi kot v domači postelji- torej je okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2009 22:02:51   
EMILY 3
mi imamo posteljco za 60 e in jogi za 24 e.vse iz BC.saj dobiš eno tako podlogo ampak je ,vsaj meni pretrda.pa je boljše jogi,tisti zližljiv,ki je prav za te prenosne posteljce,pa rjuho gor pa je.mi jo uporabljamo kot stajico doma.za na morje pa bo pač "prava posteljca"

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2009 22:42:36   
meta21
Priporočam...

http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=5E

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2009 21:07:24   
emica2008
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Priporočam...

sem kar to naročila, ker se mi zdi ugodna cena pa še dobro zgleda. pa dostava nad 50 eur je zastonj, kar je pa tud super.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2009 14:09:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Priporočam...

Ja tol imamo mi (samo modro-zeleno kombinacijo) in je ok ... dokupila sem zložljiv jogi, ker samo una podlaga ni ok. Nam je pa kar nekaj živcev skravžljala preden smo se zverzirali v postavljanju in zlaganju.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Otroci - želja in resničnost
DeVilla

Koliko otrok ste si želeli in koliko jih zdaj imate? Ste uresničili željo, še delate na njej ali se prišli k pameti? :D

Imam 1, je dovolj (14%)

Izpolnili plan... (34%)

Še delam na tem... (52%)

Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!