|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenos vloge za znižano plačilo vrtca v drugo...
8.8.2007 13:07:31   
ines2001
Živio. Gledam povsod po ringaraji in nisem našla. Stvar je taka. Hčerka hodi v vrtec v Ljubljani in sem tudi tukaj oddajala vlogo za znižano plačilo vrtca. Sedaj pa se selimo v drugo občino in so mi rekli iz vrtca v Brežicah da naredim samo prenos odločbe. Pa sem bila danes na občini in nimajo pojma kdo , kaj, zakaj, kje... Sploh ne vem kam naj se obrnem. Sem bila tudi v vrtcu v Ljubljani in tudi niso meli pojma. Se kateri kaj sanja kako naj to uredim. Sicer se mi zdi to že malo pretiravanje saj vsak dobi odločbo tudi na dom ampak ta pa ni v redu ki jo imam doma, čeprav je poštempljana in podpisana od državnega organa. Sem kar malo jezna. Če katera kaj ve, naj prosim pomaga

hvala
                                                                                 ines2001
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenos vloge za znižano plačilo vrtca v d...
8.8.2007 13:22:08   
piščanc
mi smo se selili najprej avgusta iz zagorja v litijo. pa je bilo treba delat novo odločbo, pa potem spet novo vlogo 15. novembra. marca smo šli pa v kamnik. in je bilo treba delat novo odločbo. sedaj gre v kamniku iz zasebnega vrtca v javni. pa spet delamo novo vlogo. in novembra bo treba še enkrat. user posted image

una na davčni se mi je že kar smejala. ampak je vsakič rabila nove podatke, pa še s.p. sem. je bilo kar zanimivo. pa še bo user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ines2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prenos vloge za znižano plačilo vrtca v d...
8.8.2007 19:01:27   
zoom zoom
A potem moramo tudi mi dat novo odločbo, ker s 1.9. prevzame nova občina vrtce?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kolikokrat na teden imate spolne odnose
cupacups

1x (34%)

2x (15%)

3x (16%)

vec kot 4x (8%)

vsak dan (7%)

ali sploh ne (20%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!