Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prenehanje jemanje AD in zanositev 2.6.2014 19:04:24
|
|
|
|
petea
|
Morda bi bilo dobro vsaj nekaj tednov jemati folno kislino in druge vitamine. Za AD pa bi verjetno le bilo smiselno, da poveš G, da si jih jemala. Lahko, da ti bodo nosečniški hormoni toliko vplivali nate, da ve, da te mora malo bolj spremljati. Tako med nosečnostjo kot po njej. Ker tu ne gre več samo zate, ampak mora biti skrb in pozornost obeh usmerjena v otroka. Za to pa mora zdravnik vedeti čim bolj natančno pomembne dejavnike o tebi, ki bi lahko vplivali na potek nosečnosti in morebitne težave.
< Sporočilo je popravil petea -- 2.6.2014 19:05:58 >
|
|
|
|
RE: prenehanje jemanje AD in zanositev 2.6.2014 19:36:03
|
|
|
|
morski delfin
|
To že delam. Ali se mi lahko katera javi, kako je nosečnost potekala in ali je potrebno še katere preiskave
|
|
|
|
RE: prenehanje jemanje AD in zanositev 2.6.2014 21:09:58
|
|
|
|
bskrle
|
za AD bi jaz povedal, a hodiš kaj na kontrolo? Jaz sem to naredila sama in se mi je ponovila
|
|
RE: prenehanje jemanje AD in zanositev 3.6.2014 11:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
In ne bi ji povedala zaradi..... ?
|
|
|
|
RE: prenehanje jemanje AD in zanositev 3.6.2014 19:10:03
|
|
|
|
morski delfin
|
Kdaj pa si nehala, pred nosečnostjo? Saj bom verjetno povedala ginekologinji. Prej mi mora uspeti zanositi. Zanima me, če se med nosečnostjo čuti še kakšne posledice jemanja Ad-jev. Kar sem brskala po internetu, so mnenja zelo deljena. Nekaterim se zelo poslabša, nekateri so pa v 9 nebesih.
|
|
|
|
RE: prenehanje jemanje AD in zanositev 4.6.2014 22:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
AD jemala pet let pred zanositvijo, pa sta bila nosečnost in poporodno obdobje zame velik izziv, veliko večji, kot sem si predstavljala, saj sem se imela za zelo močno. Tako, da se dobro pripravi in si zagotovi podporo partnerja na vseh ravneh. Lahko te kaj preseneti. Vsekakor pa obvesti svojo ginekologinjo o tem, brez pomislekov. Da ti bo znala pomagati, če bo treba. Vpliv AD na načrtovano nosečnost- mislim, da nima vpliva- lahko pa za ziher povprašaš dr.Pušenjaka na MON ABC GINEKO.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?