Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prenehanje del. razmerja v času porodniške 22.8.2005 20:23:30
|
|
|
|
CatJa
|
To o podaljsanju mi ni najbolj logicno, ali pac, kaj pa vem :zmeden: Mogoce te pa po porodniski nazaj vzamejo? Porodnisko dobivas do konca enako. Za zavarovanje pa vprasaj na CSD. LP, :rozica:
|
|
|
|
prenehanje del. razmerja v času porodniške 22.8.2005 20:46:45
|
|
|
|
lenika
|
Da ne bi smeli pogodbe podaljšat to se mi zdi čudno.
|
|
|
|
prenehanje del. razmerja v času porodniške 23.8.2005 7:09:54
|
|
|
|
tinatona
|
Ja ampak samo če si zaposlen za nedoločen čas. Če si zaposlen pa za določen čas ti lahko brez problema odpovejo pogodbo (jim jo ni treba podaljšat). Za zavarovanje pa pojdi na CSD, kjer ti bodo uredili zavarovanje - zate in za otročka. LP Tina
|
|
|
|
prenehanje del. razmerja v času porodniške 23.8.2005 14:13:42
|
|
|
|
Stefka
|
Lona 13, ne morem da ti ne bi odgovorila. 1. Takega zakona seveda ni, so te tako na....., da me kar glava boli. 2. Res je, da te ne morejo odpustiti, ker pa si ti bila zaposlena za dolocen cas, ti je pogodba potekla. To pomeni, da o nadaljnji zaposlitvi odloca delodajalec, ki se je ocitno odlocil, da ti je ne podaljsa. 3. Na visino porodniske to ne vpliva. Ta je bila izracunana na podlagi povprecja plac pred nastopom porodniske in taka ostane do konca. 4. Predlagam ti, da vseeno preveris na CSD ali so te prijavili v obvezno zdravstveno zavarovanje (ker se vcasih zgodi, da pozabijo, ker te morajo prijaviti, ko te v sluzbi odjavijo). Z zavarovanjem za otroka je enako, ce je zavarovan po tebi. 5. To je vse. Sicer pa ne vpliva to na tvojo porodnisko, edino regresa ne bos dobila, ker bi ga morala placat sluzba, ce bi bila se vedno zaposlena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?