|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premalo plodovnice
10.9.2007 14:14:16   
cicka
sem v osmem tednu nosečnosti.ginekolog mi je omenil, da ima plod premalo plodovnice.prosim za kakšno mnenje in zakaj se to zgodi hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premalo plodovnice
10.9.2007 18:50:53   
Pia77
Mislim, da je v 8.tednu se cisto prezgodaj za ocenjevanje, ali ima zarodek dovolj plodovnice ali ne. Če mu srček bije in se razvija/raste starosti primerno, si po moje lahko brez skrbi.

(odgovor članu cicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 11:57:31   
cicka
hvala si me prav malo potolažila. upam , da bo res vse ok

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 18:45:34   
pupa06
Jaz sem imela tudi premalo plodovnice, ampak v 9. mesecu. V zadnjem mesecu sem imela non stop vodene izcedke in dva dni pred rokom sem šla v porodnišnico na pregled, ker nisem bila sigurna ali mi plodovnica odteka ali pa je samo voden izcedek. Ko me je pregledala (vaginalno), je ugotovila, da mi plodovnica ne odteka, pa mi je potem vseeno naredila še UZ. Na UZ pa je ugotovila, da imam premalo plodovnice, zato so mi morali porod sprožiti, itak pa je bil otrok donošen in sem rodila ravno na termin. Z otrokom je bilo vse v redu in so babice v porodni "ocenile" da mogoče pa niti ni bilo premalo plodovnice ???
Potem, ko sem imela pregled po 6. tednih po porodu, sem G to omenila in vprašala, zakaj do tega pride in kaj bi lahko bilo bil vzrok, je povedala, da bi se lahko otrok slabo razvijal oz. nekaj takega. Vprašala sem jo, če ima to kakšne zveze s tem, da bi morala med nosečnostjo veliko piti, ker sem tudi zelo težko spila tiste 2 - 3 l na dan, ko so mi non-stop sestre "težile": pit, pit, veeeeliko piti. Če sem spila 2 l je bilo to vrh glave, pa je G rekla, da je mogoče tudi to vplivalo.
V glavnem, nič te nočem strašit, ti probaj veliko piti in še enkrat piti. Zakaj pa sploh pride do pomanjkanja plodovnice tudi sami ne vejo.

Pa čimbolj srečno user posted image

(odgovor članu cicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2007 13:02:08   
cicka
hvala, komaj čakam 9.oktober, da grem spet na pregled, ker sem prava živčna razvalina, povsod berem , da premalo plodovnice pomeni slab razvoj otročka....bomo videli 9. oktobra ...močno upam , da bo vse ok

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......