|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premajhna vrečka??
20.2.2008 12:16:12   
sarcy21
predvčerajšnim sem bila na Uz, videla se je samo GV velika 12mm, ginekolog je reku da je malo majhna glede na datum zanositve. Zaradi tega sem se odločila da grem zmeriti še enkrat hormon beta HCG kateri je pokazal 10000, tako kot sem izračunala. Pregled imam spet 3.3, kje je še to.

Je bilo pri kateri tako da je bil pri naslednjem pregledu že viden plod in utrip, ali to pomeni kaj drugega user posted image

Aja po datumu zanositve bi sedaj bila v 6 tednu. na Uz pa sem bila kot v 5 tednu +  5 dni

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premajhna vrečka??
20.2.2008 12:27:42   
Abra
Pregled si imela kar malo zgodaj, zaradi takih panik je boljše, če je kasneje. Navadno naročijo še čez dva tedna in takrat bi se moral videti utrip. Beta hCG je treba merit v dvodnevnih presledkih, da se vidi kako hormon narašča, je pa pri tej velikosti že skoraj nesmiselno. Vrednost bi se npr. podvajala tudi pri prazni vrečki. Natančno pa tko ne morejo vedet, kdaj si zanosila, to je samo pri OBMP postopkih jasno. Do UZ mirne živčke, zaenkrat ni še nič izgubljeno.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2008 12:32:38   
sayuri
Moji dve vrečki sta bili točno pri 6t veliki 8mm in 10mm. Naslednji pregled je bil čez 14 dni. V obeh je bil plod in srček.

Če je bila vrečka pri 5t5d velika 12mm, ni premajhnauser posted image . Mi je kar malo čudno, da ti je gin to rekel.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2008 12:35:25   
sarcy21
Ja mene je bilo strah odmrtja, če bi bil oz. če je premajhen potem bil lahko odmru in ne rastu več s hormonom pa sem to izključila, ker bi potem tudi hormon padal, pri meni pa raste, ja lahko bi šlo za prazno vrečko, to bom pa lahko izključila šele čez 14 dni, sedaj pa upam da ne bom več o teh besedah razmišljala in bom čeuz 14 dni videla tudi srček

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2008 12:37:32   
sarcy21
Pa hvala za odgovore sem se kar pomirila da je z mojim pikcom vse ok poz. da bo vse ok

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2008 12:39:53   
sayuri
Seveda bo vse ok user posted image

Drugače pa ti samo prišepnem, da hormon lahko kljub prazni vrečki raste. Žal. Sem že dala skozi. Tej nosečnosti se reče mola ali molarna nosečnost. AMpak se zelo redko zgodi - 2% nosečnicam.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2008 12:44:51   
sarcy21
Ja to vem da kljub prazni vrečki raste, mene je skrbelo odmrtje ploda, tam pa bi padalo, zato sem šla mert, prazne vrečke pa jaz ne morm preveriti, no ja lahko čez 14 dni pri ginekologu, jaz sem merila zato da slučajno ni prišlo do odmrtja

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2008 12:46:56   
Abra
Sayuri, da ne bomo napačnih info dajali user posted image - prazna vrečka oz. bligted ovum ni isto kot mola. Za prazno vrečko (nastaja samo posteljica, ploda pa ni) ne vejo razloga, zakaj nastane, nekateri navajajo imunološke razloge, pri moli pa dve semenčeci oplodita jajčece in zato pride to kromosomske napake. Res pa pri obeh beta hCG narašča.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2008 12:49:30   
Abra
Sarcy, še vse bo ok. Pri IVFjevkah smo se prav hecali, smo nekatere kar hotle imet svoj UZ, da bi lahko preverjale, kaj se dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2008 12:51:18   
sayuri
Abra user posted image  Prav da si em popravila. Prehitro pišem, pol je pa na pol napisano user posted image . Pri moli ne gre za plod, ampak za nek čuden skupek mehurčkov, ki hitro raste, ja.
Sarcy21 sem pri septemberkah zasledila, da si bila pri Rešu. Si bila na OBMP?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2008 12:57:43   
sarcy21
Zs sem ti poslala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2008 19:42:49   
sarcy21
Jupi danes sem bila spet na Uz, moj piki je večji kot bi pričakoval, tako da se mi je PDP prestavu iz 15 na 12.10 tudi srček smo videli in slišali, res sem si odahnila ko sem videla svojegauser posted image na zaslonu 

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2008 19:47:18   
BUŠICA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?