|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premajhen trebuh???
23.5.2006 13:59:04   
moglan
zivjo

sem v 19. tednu, jutri stopim v 20. teden in se mi zdi, da imam premajhen trebuh. nihce ne ugane, da sem noseca. me je pa postalo strah, da dojencek vec ne raste, je mozno? pregled imam v ponedeljek.

vem, panicarim, ampak me je kr strah. prvorodnica.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premajhen trebuh???
23.5.2006 14:01:54   
jota
Jaz tudi nisem imela nič trebuha pa je user posted image čisto normalno rasla. Ko sem šla rodit, sem še vedno lahko zapela vse zimske jakne. Tako da - nobene panike. Ženske smo pač različne.

Uživaj v user posted image .

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 14:05:02   
BLAŽIKA
do petega meseca skoraj brez trebuha samo kot da bi se fejst najedla v osmem pa že nisem več videla čez njega. Kar brez skrbi vse je ok. Uživajuser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 14:08:26   
Dadi
Pri meni je bilo kot pri BLAŽIKI do petega meseca nihče vedu.....bolj ko sem šla proti koncu je bauhi rastu in rastu...Kriza.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 14:12:51   
Anonimen
Sem prebrala v eni knjigi, da niti 2 nosečki nimata enako velikega trebuha, otrok je pa lahko približno enkao velik v obeh trebuhih, saj ne gre samo za plod, gre tud za količino plodovnice in vsega ostalega poleg otrokca user posted image . Ne sekiraj se, s tvojim user posted image  je sigurno vse OK,...Jaz pa imam tako, da imam en dan fajn velik trebuh, potem pa se mi drugi dan zdi, da je manjši,...user posted image , pa se potem drug dan spet napihne itd. Ma v glavnem, da se dobro počutiš nimaš krčev ali izcedkov pa je po moje vse ok!

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 14:16:33   
Maxica
Meni se tako kot prvič, tudi tokrat nosečnost zelo malo pozna. Obakrat imam posteljico zadaj, kar pomeni, da se nosečnost kasneje vidi. Sicer pa ni tako pomemben obseg in velikost trebuha, važno je, da se otroček normalno razvija. Če redno čutiš njegove gibe, mislim, da ni panike.  Srečno v ponedeljek.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 14:30:42   
beti 1
Jaz sem bila v drugo noseča sicer pozimi, pa od začetka se mi je trebušček hitreje poznal kot prvič pa mi je že nekaj ljudi reklo, da sploh niso videli, da sem noseča (mamice v vrtcu, ...).
Ne se bat poznam kar nekaj zgodb o nosečnicah za katere nihče (niti starši) niso vedeli da so noseče, dokler niso šle zarad slepiča v bolnico in prišle nazaj s štručko. Kot so ti že druge napisale smo si zelo različne in tudi trebuh se nam različno pozna.
Malo čuden občutek je, ko si tako vesela, da si noseča, pa bi to veselje rada delila skoraj z vsemi, pa  nihče ne opazi, da si noseča, ker imaš premali trebuh. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 15:13:00   
mika
Ravno včeraj sem gledala slike z morja, takrat sem bila v 19 tednu, pa se mi ni videlo nič. Moja sestra je bila jezna nase, ker je imela večji trebuh od mene. user posted image  sem nosila zadaj. So mi prerokovali, da bo zato fantek, pa je bila punčka.

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 15:25:21   
arielca
Mene je ginekolog v porodnišnici 4 ure pred porodom vprašal, če sem se slučajno zmotila in če mislim s takim trebuhom res v kratkem rodit user posted image . V službi so me klicali 'ta športna mami', ker sem mela res majhen trebušček user posted image . In do 6. meseca sem mogla ljudi opozarjat, da sem noseča, ker skoraj nihče ni opazil user posted image ...
Moja user posted image  je bila rojena en teden pred PDP, imela je 3200 g in 52 cm.
BREZ PANIKE! In lepo user posted image  še naprej!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 16:11:54   
tralala
Me totalno spominjaš na mojo provo nosečnost in na moje paničarjenje o majhnosti trebuha. Za to je bila kriva predvsem okolica in opazke vseh, ki so me videli...saj mi niso verjeli, da sem noseča. In temu je sledilo sekiranje če je vse uredu. In seveda je bilo. Sinček je imel ob rojstvu 3340 g in 51 cm.

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2006 18:34:01   
Anonimen
Ma, meni en zdravnik ni verjel, da imam še en mesec do poroda. Je rekel samo: "aha, bolj zadaj nosite" To je to, tiste, ki nosijo bolj v križu imajo majhen trebuh (in bolečo trticouser posted image user posted image )

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2006 20:45:05   
x_srečka_x
pri meni tudi še vsi niso porajtali da bi pa lahko bila noseča pa sem že 25t 4/7 user posted image  ko sem bila pa v 19tednu se mi pa ni poznalo čist nč še v oprijetih majčkah ne user posted image  Tako da se ne sekirat saj je vse v redu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2006 14:07:43   
natasaxy
Jaz mislim, da se nimaš česa bati. Imaš pač vse skupaj bolj v križu, otrok pa se kljub temu normalno razvija.

Meni pa so že pri 7 mesecu pravili, če še nisem šla rodit. Se mi je že pri štirih mesecih kar dobro poznalo - tako da odvisno od nosečnice in od tega kje imaš otročka. Jaz sem imela vse spredaj, tako da bi na koncu rabila že prikolicouser posted image user posted image

Brez panike in veselo nosečnost!!

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.5.2006 6:42:13   
MALINČICA
Nič se ne sekiraj, bo pač manj strij user posted image user posted image user posted image !!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?