Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prekvalificiranje v ekonomskega tehnika 5.3.2008 21:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Omenjene šole žal ne poznam, tako, da ti težko pomagam. Lahko pa ti povem iz lastnih izkušenj, da so mi prekvalifikacijo na nek način odsvetovali. Sama imam V. stopnjo izobrazbe družboslovne smeri in sem bila takrat, ko sem o tem razmišljala, prijavljena na zavodu. Ko sva se z referentko pogovarjali o tej možnosti, mi je rekla, da glede na mojo izobrazbo in delovne izkušnje s to prekvalifikacijo ne bi nič bistvenega pridobila, bi pa izgubila precej časa. Imela bi cca 10 izpitov za naredit. Takrat me je usmerila na bolj funkcionalna izobraževanja, za kar mi ni žal. Je pa čisto odvisno od tvoje izobrazbe, delovnih izkušenj in razloga, zakaj bi šla delat prekvalifikacijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.