Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prekuhavanje vode ali... 6.3.2006 17:27:28
|
|
|
|
vanč
|
Mi delamo v grelcu za vodo, če to misliš. Vendar s kupljeno vodo, ker iz pipe je preveč klorirana in bi mi pri tako pogostem uporabljanju uničla grelec. Ker je kupljena voda dovolj prefiltrirana je sploh ne zavrem, ampak samo pogrejem.
|
|
RE: prekuhavanje vode ali... 6.3.2006 17:54:02
|
|
|
|
soncek&luna
|
v grelcu vode, kar iz pipe, potem pa dam v termosko.... ce greva na obisk pa imam kupljeno vodo za dojencke
|
|
RE: prekuhavanje vode ali... 10.3.2006 10:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
če uporabljaš vodo iz pipe,potem ti grelec ne priporočam,saj voda mora vret vsaj 5 minut. grelec pa teoretično ni to to.Če uporabljaš pa kupljeno vodo,potem pa kar daj v grelec. samo jaz vseeno rajši prekuhavam
|
|
|
|
RE: prekuhavanje vode ali... 10.3.2006 10:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Vančo, če se ne motim, je tvoja stara 4,5 mesece. Jaz sem Maxu do 3 m kupovala vodo za dojenčke in jo samo pogrela. Zdaj pa mu delam mleko z vodo iz plastenke. Pa prav tako segrejem. Segrevam pa tako, da v en pisker dam malo vode, v pisker pa dam flaško z vodo. In ko se segreje dam samo mleko noter. Tudi čaj tako zelo hitro segrejem. Da gre še hitreje natočim vročo vodo v pisker.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?