Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 12:30:32
|
|
|
|
rija
|
ajde! ime: rija (pa ja!) kraj: še malo MS, potem največja vas v prekmurju, če ne slo, potem pa verjetno zopet MS.... starost: metuzalemka status: ne povem, ajdi, trenutno uživačka, nič ne delam, ležim, komandiram... hobiji: kaj je že to? kofetkanje....feštanje...potovanja... mere: uh, 158 ostale pa čez par mesecev....
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 13:35:17
|
|
|
|
fipi
|
ime: Fipi Kraj: Okolica Murske Sobote Starost: Hmmmm, ne vem točno Status: zaposlena, trenutno pa na porodniški, konec porodniške verjetno brezposelna (nesporazum z delodajalcem ), izredna študentka hobiji: lenarjenje, lenarjenje... lenarjenje, čvekanje, feštanje.... mere: 156, o ostalem pa raje nebi
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 15:20:57
|
|
|
|
dix
|
ime: dix kraj: Lendava starost: skoraj četrt stoletja status: brezposelna hobiji: zbiranje sličic, pitje kave in kajenje (drugega res nimam) mere: 165, ostale se pa spreminjajo tedensko. trenutno celo padajo
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 20:02:10
|
|
|
|
KIRA
|
ime: KIRA kraj: MS status: trenutno brez službe , poklic upravni tehnik starost: 31 poročena, 2 hčerki hobiji: trenutno vsi na ledu, razen RR, drgač jih je pa ogromno.... mere: 31/164/? - teža se še spreminja...
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 27.11.2005 19:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kraj: MB (občina Črenšovci) Ime: Urška Kraj: MS starost: med 20 in 30 status: zaposlena, koruznica (samo še do marca )
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 27.11.2005 19:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pardon, sem po pomoti pritisnila potrdi namesto enter. Nadaljujem.. status (naprej): presrečna mamica 17 dni starega sinka Hobiji: slikanje, izdelovanje kreativnih izdekov, delanje tiramisuja in čokoladne torte Mere: št. noge: 40, joški: trenutno nekje vsaka slabo kilo
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 30.11.2005 14:53:05
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *barbapapa* ime: *barbapapa* kraj: MB (občina Črenšovci) starost: kolko že??? hmm status: delavka in še študentka (ne več dolgo ) + v prostem času deklica za vse hobiji: učenje ; sesanje ; štrikanje mere: 168, 60, 95, 70, 95
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 30.11.2005 15:01:49
|
|
|
|
*barbapapa*
|
nekaj malo nas je izzvožene prekmurke se tüdi lejko javijo
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 2.12.2005 20:08:17
|
|
|
|
melitkica
|
ime: nick vse pove (tako me je klicala mama, ko sem bila majhna deklica) kraj: M.Sobota - uradno (drugače koruznica v 8 km oddaljen kraj - do nadaljnega) starost: 27 let statut: brezposelna, ki začne delati z januarjem hkrati pa si močno prizadeva postati mamica (to pa resno neje statut ) hobiji: sprehodi, branje knjig, joga, štrikanje, küjanje, kolesarjenje, plavanje.... mere: 168/6? LP, Melita
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 6.12.2005 12:36:08
|
|
|
|
tanikaa
|
ime: tanika kraj: čista blüze ms starost: eno leto več kak lane, pa že lane je bilau prek 30 status: zaposlena, mamica najlepšoga sineka , pa intimna prijateljica najlepšoga pa najbole sekse moškoga na svejte hobiji: čitanje knjig, petek in sobota zvečer druženje s kolege, postavljanje vprašanja: si se gnes vse nafčo?, kak je bilau v šole? pa podobne fore, s štereme je že mene mama živce parala (nadalljujem pač družinsko tradicijo mere: višina tan cirka 177, kile pa od 62 do 64, obseg oprsja: premale, obseg riti: prevelke, št. čevlov 38 ali 39, iq: tan nendre na sobni temperature
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 11.12.2005 0:17:51
|
|
|
|
vika1
|
Evo mene,še ena prekmurka: Ime:Viktorija Kraj:MS Starost:prek 30 Poklic:šivilja status: mama 3krat mere:168/56.....zdaj(trenutno)168/70 hobiji:hmmmmmm......... L.P.Vika
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 12.12.2005 19:58:51
|
|
|
|
Cikica
|
PA še ena: ime:Cikica,brezposelna,mama 2 leti starega sinčeka. Starost:25 Kraj:MS Hobiji:Rada oden na fitnes,drugače pa sem dosti na RR in se ukvarjam z mojen frocon. Mere.jojjjjoooojjjj .
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 14.12.2005 22:40:48
|
|
|
|
mojamura
|
ime: mojamura (patriotsko ) kraj bivanja: okolica MB (drugače odraščala na Kobilju) starost: 29 (tak stare krave več nega kak san ge) status: pisarniška delavla, izredna študentka, mamica dveh čudovitih sinekof hobiji: petje,pisanje, branje, ....pa ešče kaj bi se najšlo mere: z metron pa vagof san si nej zdobra
< Sporočilo je popravil mojamura -- 14.12.2005 22:42:07 >
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 3.1.2006 11:13:21
|
|
|
|
*barbapapa*
|
... ja moje mere so se spremenile ,...... kilogrami so se povečali
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?