Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehrana pri dojenju-pomoč! 14.5.2008 22:31:27
|
|
|
|
anny1
|
Zdarvo, poglej si na tem linku če si boš kaj uporabnega našla http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1045363 drugače se pa strinjam s tabo(glede p.), lp
|
|
RE: prehrana pri dojenju-pomoč! 15.5.2008 8:10:10
|
|
|
|
noe
|
Naša je tudi dobila ful pikice po obrazu, ko se je začel cvetni prah. Sedaj je že malo bolje.Je pa tastarejši alergik in je revež tud čisto rdeč, sedaj ko vse cveti.
|
|
|
|
RE: prehrana pri dojenju-pomoč! 16.5.2008 11:00:43
|
|
|
|
lotty4
|
Ojla Tudi jaz sem imela podoben primer. Tudi mene pediater ni poslušal sploh ga ni zanimalo kaj mu govorim, le ozmerjal me je da preveč sedim za računalnikom in preveč berem forume. Pa sem odnehala ker se mi je zdelo njegovo ravnanje čisto mimo, dokler nismo na hčerkinem blatu opazili kri. Potem pa sploh nisem šla do pediatra ampak sem jo kar naravnost v bolnico peljala, sevda sem prej poklicala in povedala za kaj gre. Pa so naju sprejeli opravili teste in potrdili alergijo na beljak in preobčutljivost na kravje mleko. Jaz sem dobila dieto,ker se še polovično dojiva, mala pa pije Alernono za alergike in se je stvar lepo uredila. Ma ti povem moraš z glavo skozi zid da kaj dosežeš !
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?