Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
oi..mene zanima če gdo ma kei kak jedilnik za otroke od 3-5 leta..bi prosila če mi gdo kei napiše..tko men sporočilo..k rabm za šolo. pa kake bolezni kei so pr prehrani otrok od 3-5 let..če kar kol maste prosim če mi pošlete..
Na MON-u imaš pod otroško prehrano gor celo knjigo "Za otroke kuhajmo zdravo" avtorice Emilije Pavlič, ona je bila vodja prehrane v vrtcu Semedela Koper.Meni je več kot super, vse o prehrani, celi jedilniki za vsak dan, recepti. Pa dober tek