|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana dojenčka
11.2.2010 10:21:08   
kikialeks
Živjo!

Moj dojenček je star skoraj 4mesece, prve dva pa pou meseca je jedel normalno. porodna teža je bila 2900 zdaj jih ima 5150, zdravnica mi je rekla naj zamenjam hrano probala sem že vse mogoče pa je zmeraj isto čez dan poje zelo malo vse skupaj mogoče 300ml, včasih še manj, drugače je dobre volje igra se spi normalno veliko pije tekočine mleko pa zavrača enostavno začne jokat če mu dam flaško z mlekom, dala sva tudi urin pa so izvidi uredu. čez dva tedna ima samo kontrolo teže ampak toliko časa ne bom čakala ker se mi zdi da je začel že kile zgubljat danes zjutraj jih je imel 5120.

nevem kaj naj naredim, je imel kdo podoben primer so mogoče kaj ugotovili?

Kristina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehrana dojenčka
11.2.2010 12:00:39   
metka_zone
Poizkusi mu dati AM ali Novalac,saj je možno,da njegov organizem ne prenese mleka,ki mu ga daješ.Ti dve znamki imajo veliko ponudbo,tudi takšno za dojenčke,katerih teža počasi narašča.

Lp

(odgovor članu kikialeks)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2010 12:26:32   
salcka
mi smo imeli isti problem pri 4 mesecih.
sem ji zamenjala mleko... prešaltala na Novalac... in je spet jedla normalno...

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2010 12:57:23   
kikialeks
probala sem že z aptamilom, novalacom, milumilom... pa je vedno isto res nevem kaj naj še probam, enostavno začne jokat če mu dam flaško in ne čaja, čaja bi pa skos piu pa sm tud zmanšala da mu ga ne dam toliko če mu ga dam ga dam šele po mleku

Kristina

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2010 13:24:45   
manna
Če si prepričana, da ni nič narobe s cucljem flaške (da ne teče preveč ali premalo) in da je sicer zdrav, potem je pač tak dojenček, ki samo toliko rabi. Torej ni lačen in joče zato ker pač noče piti. Naša je tudi precej neješča, že od rojstva je bila. Redi se zelo počasi in kakšen teden tudi shujša - ampak pediatrinja pravi da je vse OK in da pač očitno toliko rabi, več pa ne. Če bi imel alergijo na mleko, potem bi imel krče in drisko...kako pa je s tem pri vas?

Zanimivo da mu čaj gre, ponavadi je pri dojenčkih lih obratno - nočejo čaja. Morda lahko probaš tako da narediš mleko bolj redko, daš več vode? Ali pa probaj podaljšati čas med obroki, morda preprosto ni še lačen, ko mu ponujaš.

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2010 14:23:11   
Bubacka
Ena moja kolegica hrani svojo punčko z nadaljevalnim mlekom po žlički... pač ne mara flaške... poskusi še ti... pravi da pojeta 180 ml.

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2010 15:57:03   
kikialeks
blato ima uredu, hvala za nasvete, bom probala tudi po žlički.

Kristina

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2010 21:29:10   
marjetica8
Naš je isto tko zavračal hrano - je spil komaj 300ml na dan pri 4m, isto kot tvoj. Ker je tud precej polival, so ugotovili refluks. Smo nardili protirefluksne ukrepe in se je stanje izboljšalo. Ampak ne pri količini hrane. Je popil še vedno tko malo, ampak ni več tolk polival. Kljub temu da ni nikol popil predvidene količine mleka, se normalno redi. Še zdej pri 9.5m popije največ 150ml mleka (kadar mu dam flaško). Moral bi pa menda 200, kokr piše na škatli...pa mu nič ne manjka. Tko da se ne sekiraj, dokler se ti normalno redi in je otrok vesel in zadovoljen.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?