Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prehodnost ulic in dostopi do javnih zgradb 31.8.2007 11:17:22
|
|
|
|
petea
|
Zanima me, kako (novopečeni) starši rešujete težave z neprehodnimi pločniki (visoki robniki, drogovi, gneča, nepravilno parkirani avtomobili, jame ...), preozkimi parkirinimi mesti, zdravstvenimi domovi, upravnimi enotami, vrtci, trgovinami in ostalimi javnimi zgradbami, do katerih ne morete priti z vozičkom zaradi stopnic, težkih vrat in drugih ovir. Mislim, da se o tem veliko premalo govori, še manj pa naredi. Kako rešujete težave, na katere verjetno naletite vsakodnevno? Zanimajo me vaše izkušnje in rešitve, predlogi.
|
|
|
|
RE: prehodnost ulic in dostopi do javnih zgradb 31.8.2007 11:25:09
|
|
|
|
bucka01
|
Če je avtomobil parkiran na pločniku grem pač z vozičkom na cesto mimo avtomobila ter potem nazaj na pločnik kaj pa hočem! Kregati se mi pa res ne da z lastnikom ter mu govoriti kje je parkirišče nimam pa ne pojma kaj delajo redarji oz.kdorkoli je pač pristojn za to. Če ni dovoza za vozičke ga pač dvignem in nesem če le ni preveč stopnic če jih je preveč se pač drugače zorganiziram. Kar se tiče težkih vrat so pri nas take za v banko ter na pošti teške kot tudi kakšna stara mamca ima problem jih odpret kaj šele jaz ko jih moram držati odprte ter se z vozičkom nekak zribati notri. Če ni nujno pa ne grem. in še bi lahko naštevala....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?