|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehod v novo banjo,uffff
31.5.2005 21:29:42   
mtd
"dojenčki,vam povem,kako ravnajo z mano:včeraj so me vrgli po štengah 2nadstropji8)pa sem preživel, mi nič ni,,danes pa so me kopali v novi bani,brr,sem jokal,je ne prenesem!!"
Samo

no, pa veste; od včeraj smo si opomogli (2 stopnici je padel, mali že zaj laže kot :kuza: ),nocoj pa spet šok, sem ga kopala v večji plastični banji,namesto v mali v previjalni mizici, kot do sedaj,pa se je žverca puntala, sploh ni hotel notri sedet!!!
a ste ve tud imele take težave?
uhhh, jutri bova cel dan oblečena not sedela in se igrala:pujs:
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.5.2005 21:35:10   
tesa
Jojjj bogi otrok.:(( Kaj pa vi z njim počnete.:zmeden2:
Ha ha,, hecam se!!!!:)-
So pa res tile naši malčki bogi, tolk stvari na novo in na hitro kaj??;)
Sej bo. Vsi so preživeli nekaj padcev in tudi v večji bani bo že kmalu bolj užival kot v utesnejni.;)
Pozdravček tebi in Samotu:miska:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2005 21:35:16   
india
"Joj, ti ubogi Samo,kaj delajo z nami,a ne??Moja mati mene kar v tavlko bano da,pa neke plastične igrače zravn,ki mi jih potem Pia in Jan jemljeta, ker se tudi prideta k meni namakat. Pa veš,da mi je celo neko belo peno dala noter, ki pa ni za pojest:zmeden:, ima taki fuj okus,"
sotrpin Mark

...ja, pa tastari me je danes hotel v predal zapret,ko sem imel prste noter:((:((:((:((

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2005 22:25:14   
Gina
Prav res, Samo, a ne, kako smo bogi. Jaz v banji kar štrajkam. Stojim in se usedem samo za 3 sekunde, včasih. Mami se sicer jezi in hoče, da se usedem, ampak jaz vztrajam pri svojem. kaj pa misli, da bom kar sam v vodi sedel! Saj potem se včasih zrajta, pa mi da bratca ali sestrico zraven. Tisto je pa fajn, se vse sorte dogaja, tam bi bilo dolgčas stati.

A si že probal mogoče gumbe na štedilniku obračat? jaz sem zadnjič eno glineno posodo, ki jo je imela mami v pečici tako zažgal, da je počila. Joj, je bilo hecno.:)- Je smrdelo ven, pa ni nihče pogruntal, da smrdi od nas, ne od sosedov.

Pa pasji briketi niso tako zelo slabi. Imajo kužki v reklamah prav. Jaz jih tudi kdaj malo ukradem naši:kuza:. probaj.

Lep pozdrav (od še enega sotrpina)

Dorian

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2005 23:00:31   
mtd
jej jej, fantje dragi moji, kaki gavnarji smo mi:)-
hja, Mark:love: in Dorian:love:, sem vajine finte tudi že sprobal, ampak spekel pa še nikoli ničesar nisem, bom probal, psa pa nimam, še dobro, hehe, ker mama pravi, da sem pravi jedec, še zemljo in kamenje žrem8) pa rožce, pa papir, pa ...

NO NO, FANTJE, ZDAJ PA DOVOLJ IN SPAAAAAAT!!!! pravi mama:sloncek:

pssssst, saj lahko nadaljujemo šepetaje pod odejo, hihi:hudicek:

čau bau

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2005 23:22:10   
india
:)-:)-Hja, dečko zlati, a čez balkonsko ograjo pa si že klupce in zokne metal?? Hehe, veš,kako lepo letijo po luftu:)-:)-:)-...pa ko mama ne gleda, hitro smeti po stanovanju pospravim, mama jih pa tako skrbno v kanto nosi:)-:)-:)-

A luknjico na flaški so vam naredili dovolj veliko? Meni ne, pa kar sam za to poskrbim in z zobki tako lepo veliko luknjooooo naredim, da mi potem rečejo, da sem :pujs:,ker se z mlekom umivam:)-:)-

Kaj, ko bi mi kar en moški klub ustanovili ,kaj??
:miska:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 8:19:27   
viv_
Punčke smo pa pridne. :angel: Mene so pri 5 mesecih dali v tisti stolček za v ta veliko banjo in je bilo super, od 10 meseca naprej imam pa samo nedrsečo podlogo in sem kar v ta veliki banji. Tuširam vse v stoje, kadar je pa kopanje je pa žurka. Špricam po celi kopalnici, tunkam se, s peno si delam brke in brado :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2005 9:17:42   
india
Hja,Mirna, ste pa punčke tudi drugače navihane.:hudicek: Smo bili zadnjič pri prijateljih pa je teta rekla, da je njihova Brina hotela lulati stoje,kot je atija videla...hihi, tega pa ve ne morete, to so moške zadeve:)-:)-:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2005 9:17:43   
india
Hja,Mirna, ste pa punčke tudi drugače navihane.:hudicek: Smo bili zadnjič pri prijateljih pa je teta rekla, da je njihova Brina hotela lulati stoje,kot je atija videla...hihi, tega pa ve ne morete, to so moške zadeve:)-:)-:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2005 9:21:03   
viv_
O Miška, jest sem tut to probavala. Pa od moje babi sestra je mela protezo in to se nama je s sestrično zdel tko fensi, da daš lahko zobe ven, da sva si enkrat ves dan zobe dol vlekle, pa ni šlo :)-:)-:)-

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2005 12:15:16   
india
Jao, Viv, zdaj sem se spomnila, moj mož in njegova mama sta pa neizmerno uživala,ko sta dala stari mami žvečilni gumi, reva je pa imela protezo:)-:)-:)-:)-:zmeden2::zmeden2::zmeden2::hudicek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......