Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehod meje- drug priimek 23.6.2006 10:49:51
|
|
|
|
darjatimci
|
Ti za vsak slučaj kar vzemi še roj. list si je škoda zaradi take malenkosti kvariti dopust.Jasno,da lahko naletiš na koga ki bo kompliciral,saj smo že večkrat brali,da jim gredo v nos tudi osebne izkaznice na katerih je slika dojenčka,otrok pa ima že dve ali tri leta.
|
|
|
|
RE: prehod meje- drug priimek 23.6.2006 11:29:05
|
|
|
|
Katrin
|
Ti kar vzemi še rojstni list. Lansko leto sva midva peljala na morje prijatelja (očka s sinom; imela sta vsak svoj priimek, ker se je sin pisal po mami) in carinik/policaj je malo čudno gledal, nekaj spraševal, na koncu pa nas je spustil čez mejo. Lp
|
|
RE: prehod meje- drug priimek 23.6.2006 14:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz se jutri poslovim od svojih treh moških, ki grejo za do srede na Hrvaško. Pa sem imela celo papirno vojno zaradi tega. Moj prvi sin Jan se piše po očetu. Jaz imam svoj dekliški priimek. Moj drugi sin in Kamikaza pa se spet pišeta po svoje. Najprej sem morala fotokopirate rojstna lista obeh otrok. Potem sem morala vsakemu posebej narediti svojo osebno izkaznico. Potem sem morala za oba otroka dobiti dovoljenje za prehod meje z osebo, ki ni njun starš (Kamikaza uradno še ni oče od nobenega). Na koncu sem morala pa še po euro-zdravstveno kartico in potrdilo za OZZ na zavarovalnico. O stroških pa ne bi...
|
|
|
|
RE: prehod meje- drug priimek 23.6.2006 14:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, rojstna lista imej s seboj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Odkrivamo IT smučarske destinacije te zimeTo zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?