|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlajena
5.12.2005 17:31:03   
chips
Naša  enomesečna Tea pa kašlja ,kiha,nosek ji nagaja pri dihanju.
Pa smo šli na sprehod ko je bila stara 3 tedne na začetku  2-3 krat po par minutk, potem pa 2 krat za pol urce ,pa sem jo dobro oblekla pa še v zimsko vrečo sem jo dala ko sem jo peljala ,če je bilo bolj hladno pa še dekico čez usta .Ampak sedaj že 2 dni rahlo kašlja,kiha,..
Upam da ji bo boljše.Vročino sem ji izmerila(36,9°C),to pri dojenčku ni nič ,vsaj pravijo????user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlajena
5.12.2005 18:23:45   
Anja**
Prehlad je kapljicna okuzba. Ni se prehladila (ce se sploh je? ) zaradi hladnega zraka, pac pa ji je nekdo to prinesel :(

Predlagam fiziolosko, ki pomaga user posted image user posted image   Tudi moj user posted image  je imel to sitnost, pri tednih kot tvoja Tea, pa se je zadeva v 4 dneh porihtala.

Torej fizioloska raztopina. Pa dosti zdravja user posted image

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 19:14:13   
Anonimen
...pa velik crkljanja user posted image

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 21:09:45   
simona2
Ja res, čimveč fiziološke raztopine, pa kot je bilo že velikokrat napisano pazit, da je v sobi kjer user posted image  spi dovolj vlage. Pomagajo tudi evkaliptusove kapljice v izparilniku, ker vonj evkaliptusa odpira dihalne poti. Drugače pa se dobi tudi Justova krema, s katero jo lahko namažeš ali po pljučkah ali celo po stopalcih. Jaz sem jo mazala z Wickom za dojenčke (sicer piše od 3 mesecev dalje), zato pa sem ji namazala na bodi.

Veliko uspeha in čimprej ozdravite.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!