Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: roladica Ko sem bila jaz prehlajena sem se bala, da se mi bo zakompliciralo v vnetje sinusov. Meni je ful pomagal Sinupret, proti vročini pa priporočajo sok rdeče pese. Jaz sem jemala te zadeve brez recepta tudi če niso najbolj priporočljive. Menim da je bolje da si s tem pomagaš, kot pa da končaš na AB. sej zato sem prosila, ker bi res probala najprej vse odstalo, kar se da, preden preidem na AB hvala za nasvet. vročine hvala bogu nimam...me pa mori ta zabasan nos, ker ne spim glih najbolje, pa še ko spim, smrčim kar moj seveda ni vajen pa saj za prehlad ne dobiš AB In zdaj ko si dobila linke,pa ne boš nič komentirala kajne kako je odsvetovan . No ti kar mej zamašen nos,mi pa bomo veselo uporabljali operil in mirno spali,ne bomo živčni... tak se mi smešna zdiš, ko se vtikuješ čisto v vsak pogovor, na koncu te pa itak vsi spljuvajo...znaš se pa skrivat za anonimnostjo, POGUMNA PUNCA, NI KEJ kar se operila tiče sem pa brala tudi druge linke (ne sam od pušenjaka) in so pisale, da nekateri G odsvetujejo, ker nej bi krčle žile in je nevarno za plod (kakor je tudi meni moj G odsvetoval)....tak da če je 1 G stvar pohvalil in 2 odsvetovala, se bom raje temu odrekla, saj pa ne umiram, da bi reskirala otročka, da bi svoj prehlad rešila!!! but3rfly itak da je koristna tema...sam se mora vedno najt kaka "cvetka" ko ima bedno življenje in ji je dolgcajt, pol pa porabi svoj prosti čas za nas hitro se pozdravi....js sem po inhalacijah resnično boljša me veseli,da se ti zdim smešna.Ti misliš,da me vsi spljuvajo,kar naj me,ampak resnici na ljubo a za prehlad dobiš AB? Da v nosečnosti ne smeš uporabljati operila? Torej kdo ima prav?Ti kajne Tko,če ti govoriš nekaj kar ni res in si v zmoti,bom to tudi napisala. Zakaj? Zaradi ostalih. I"m the star---) torej se še skrivam za anonimnostjo,ko sem ti povedala kdo sem?zdaj veš kdo sem,samo vprašat je treba.Ti jaz grozim z pištolo da moraš uporabljati operil?Ali ti povem,da ne škodi plodu?Tako kot boš videla v svojem življenju boš naletela na določene zdravnike,ki se ne izobražujejo in trosijo nekaj v tri dni in so različnega mnenja. Jaz VEM,da operil ne škodi,razen če je v igri tvoje srce ipd.In še nobena ženska,ni izgubila otroka ali da bi bilo z njim kaj narobe ,ker je uporabljala operil!! Povej zakaj imam bedno življenje,ker si očitno strokovnjakinja?Ker povem kaj mislim in kar vem Potem si ti še slabša od mene in boš v prihodnosti imela še bolj bedno življenje.Ker očitno ne znaš povedati. Je pa zelo žalostno,da se spustiš na tale nivo in nekomu govoriš takšne stvari.To o tebi pove vse.
|